ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο Μ.Βορίδης επιβεβαίωσε το «κυβερνητικό πραξικόπημα» για την ΑΔΑΕ;

«Έχουν τηρηθεί όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες»

Ο Μ.Βορίδης επιβεβαίωσε το «κυβερνητικό πραξικόπημα» για την ΑΔΑΕ;

Ο Μάκης Βορίδης, αποκάλυψε άθελα του τα κίνητρα της κυβέρνησης ΝΔ πίσω από το αιφνιδιαστικό ξήλωμα μελών της Ολομέλειας της ΑΔΑΕ.

Συγκεκριμένα ρώτησε τον απόντα εκείνη την ώρα από την αίθουσα Νίκο Ανδρουλάκη «πώς ξέρει τις αποφάσεις της ΑΔΑΕ από πριν;». 

Μάλιστα, απέφυγε να σχολιάσει τον σκανδαλώδη χρονισμό της αντικατάστασης των μελών της ανεξάρτητης Αρχής, αφού την Παρασκευή η ΑΔΑΕ ήταν προγραμματισμένο να επικυρώσει το πρόστιμο 100.000 ευρώ στην ΕΥΠ λόγω μη συνεργασίας στην έρευνα για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα ο Μάκης Βορίδης υποστήριξε ότι δεν ήταν αιφνιδιαστική εξέλιξη, λέγοντας ότι έχουν τηρηθεί όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο το «ξήλωμα» της ΑΔΑΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.