ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ο Π.Πολάκης απαντά στον Σ.Κασσελάκη: «Και εγώ εδώ είμαι» (φώτο)

«Καμιά σοβαρή κουβέντα θα πούμε;» είναι το ερώτημα που απευθύνει

Ο Π.Πολάκης απαντά στον Σ.Κασσελάκη: «Και εγώ εδώ είμαι» (φώτο)

Ο Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απάντησε στον Στέφανο Κασσελάκη τονίζοντας πώς «Κι εγώ εδώ είμαι».

Ο κ. Πολάκης επιχείρησε με ασπρόμαυρη φωτογραφία προφίλ να κάνει μια ανάρτηση ανάλογη αυτής του έκπτωτου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ που λίγες ώρες πριν έκανε προαναγγελία υποψηφιότητας με το σύνθημα #Ειμαι_Εδω αφήνοντας αιχμές για την έλλειψη σοβαρής συζήτησης.

«Καμιά σοβαρή κουβέντα θα πούμε;» είναι το ερώτημα που απευθύνει.

«Εγώ έχω βάλει υποψηφιότητα. Άλλος;» γράφει ο βουλευτής Χανίων.

Ο ίδιος ρωτά αν τα μέλη του κόμματος θα εγγυηθούν την ενωτική πορεία σταματώντας τις διχαστικές τοποθετήσεις ένθεν κακείθεν, αν θα γίνει συζήτηση για ξεκάθαρο προγραμματικό λόγο και τι χαρακτήρα θα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ που θα προκύψει μετά τις εκλογές.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

ΚΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ !!
Παρακάτω….

1) Εγώ έχω βάλει υποψηφιότητα.

Άλλος;;

2)Καμιά σοβαρή κουβέντα θα πούμε;;

-Θα εγγυηθούμε την ενωτική πορεία σταματώντας τις διχαστικές τοποθετήσεις ένθεν κακείθεν;
-Θα συζητήσουμε για ξεκάθαρο προγραμματικό λόγο σε σύγκρουση με τη διαπλοκή, για αναδιανομή υπέρ της εργασίας ,με ξεκάθαρες κόκκινες γραμμές στην εξωτερική πολιτική ,με δημόσιο έλεγχο σε μια τράπεζα τη ΔΕΗ και το ένα διυλιστήριο ,με προστασία δανειοληπτών και πρώτης κατοικίας, με ισχυρό κοινωνικό κράτος κράτος;
-Θα ξεκαθαρίσουμε πως δεν θέλουμε ένα ΣΥΡΙΖΑ μικρό και περιθωριακό ή χρήσιμο συμπλήρωμα σε ελεγχόμενες κεντροαριστερές λύσεις ΑΛΛΑ ένα ΣΥΡΙΖΑ κορμό της προοδευτικής παράταξης με ισχυρές κοινωνικές συμμαχίες που θα αποτελέσει την εναλλακτική ΛΥΣΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ,στο σύστημα Μητσοτάκη που κλείνει τον κύκλο του;;;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.