Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης γνωστοποίησε μέσω μιας ανάρτηση της του πως την Τετάρτη (25/09/2024) θα καταθέσει στον Άρειο Πάγο.

Συγκεκριμένα ο Παύλος Πολάκης τόνισε πως θα επισκεφθεί το πρωί της Τετάρτης (25/09/2024) την Εισαγγελέα στον Άρειο Πάγο για να καταθέσει για την υπόθεση της Αθηνάς Λινού και του ΕΟΔΥ.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη έχει ως εξής: Την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου πρόκειται να επισκεφτεί αύριο στις 10.00 το πρωί, ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Π. Πολάκης, προκειμένου να καταθέσει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

1.Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, σχετικά με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τις δραστηριότητες του φορέα “ΠΡΟΛΗΨΙΣ Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Προληπτικής και Εργασιακής Ιατρικής”. Η εταιρεία που φέρει διακριτικό τίτλο “ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ PROLEPSIS” και με την οποία σχετίζεται άμεσα η Ανεξάρτητη Βουλευτής κ. Αθηνά Λινού, σύμφωνα με όσα έχει αποκαλύψει ο Π. Πολάκης, ενδέχεται να έχει προκαλέσει στο Δημόσιο ζημία άνω των 5.000.000 € και παρά το γεγονός αυτό, η δικαιοσύνη παραμένει μέχρι σήμερα ουδέτερος παρατηρητής.