
Ολομέτωπη επίθεση κατά του ΚΚΕ αλλά και της Λιάνας Κανέλλη, εις βάρος της οποίας έχει ανακοινώσει ότι θα καταθέσει μήνυση και αγωγή, εξαπέλυσε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, κλιμακώνοντας την άνευ προηγουμένου κόντρα που ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα.
Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας δήλωσε πως: «Η Λιάνα Κανέλλη έκανε καριέρα στη χούντα. Είναι ένα πρόσωπο που δε δικαιούται να μιλάει.
Η Κανέλλη από τη βίλα της έρχεται κάθε έξι μήνες στη Βουλή. Δε δικαιούται να συκοφαντεί ένα άλλο πρόσωπο».
Παράλληλα, η κυρία Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε ευθέως το ΚΚΕ για συγκάλυψη στην υπόθεση της τραγωδίας των Τεμπών.
«Από τις αρχές του 2023 να σταματήσουν τις σεξιστικές εκδηλώσεις στη Βουλή δεν έκαναν τίποτα. Τώρα έχουμε το ΚΚΕ. Τώρα γίνεται μια τεράστια ευθύνη από τους συγγενείς.
Το ΚΚΕ έχει ευθύνες στη συγκάλυψη. Θεωρώ ότι κάποιοι βολεμένοι προσφέρουν μια μεγάλη υπηρεσία στο σύστημα. Τι στάση ιδιοκτησίας είναι αυτή για τους αγώνες;», είπε.
Επίσης, η κυρία Κωνσταντοπούλου δεν έλειψε να αφήσει υπονοούμενα και για την παρουσία του ΚΚΕ στην κοινοβουλευτική διαδικασία.
«Σε όλη μου την πορεία -τη δημόσια που είναι ανοιχτή- τα έδρανα του ΚΚΕ είναι μονίμως άδεια. Η δική μου αγωνιστική μου προσέγγιση δεν αλλάζει.
Εάν αυτό βρίσκει ανταπόκριση στην κοινωνία, είναι γιατί διψάει για δικαιοσύνη», επισήμανε.
Αναφορικά με το ενδεχόμενο συνεργασιών στο κοινοβούλιο, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας είπε: «Μήνες καλώ τους αρχηγούς να έχουμε συνεργασία. Πλην Σπαρτιατών. Κοινές πρωτοβουλίες με τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Σωκράτη Φάμελλο».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.