ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals.gr

Βίντεο: Σφοδρές αποδοκιμασίες πολιτών κατά του υπουργού Υγείας Α.Γεωργιάδη για την εγκατάλειψη της υγείας και τα πανάκριβα φάρμακα

Η πραγματικότητα φαίνεται πως διαψεύδει τα δήθεν υποστηρικτικά μηνύματα που λέει ότι δέχεται ο υπουργός Υγείας

Βίντεο: Σφοδρές αποδοκιμασίες πολιτών κατά του υπουργού Υγείας Α.Γεωργιάδη για την εγκατάλειψη της υγείας και τα πανάκριβα φάρμακα

Ξέσπασαν οι πολίτες κατά του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη σε πρόσφατη εμφάνιση που έκανε καθώς φαίνεται να είναι εξοργισμένοι με την εγκατάλειψη της υγείας και τα πανάκριβα φάρμακα.

Η πραγματικότητα φαίνεται πως διαψεύδει τα δήθεν υποστηρικτικά μηνύματα που λέει ότι δέχεται ο υπουργός Υγείας.

Οι πολίτες ακούγονται να γιουχάρουν τον Άδωνι Γεωργιάδη, την ώρα που εκείνος προσπαθεί να περάσει από το πλήθος, και να του φωνάζουν «δολοφόνε» και «πόσα παίρνεις».

Μια γυναίκα τον πλησιάζει και απηυδισμένη του εξηγεί την κατάσταση που αντιμετωπίζει με τα πανάκριβα φάρμακά της.

Ο υπουργός Υγείας στη συνέχεια αγνοώντας τη φαίνεται να φορά γρήγορα γρήγορα ένα κράνος και να αποχωρεί όπως όπως ως συνεπιβάτης με ένα μηχανάκι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον Α.Γεωργιάδη, οι αυξήσεις στα φάρμακα αφορούν «διάφορα φθηνά φάρμακα» και «κατά κανόνα πρόκειται για προσαρμογές τιμών στο μέσο όρο των 2 χαμηλότερων τιμών της Ευρωζώνης, για φάρμακα που είχαν καθηλωθεί οι τιμές τους τη τελευταία 10ετία, λόγω μειώσεων που εφαρμόστηκαν στη περίοδο της κρίσης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.