Ο Στέφανος Κασσελάκης, παρά την πρόταση μομφής που επέφερε την καθαίρεσή του, όπως φαίνεται εξακολουθεί να υπογράφει ως «πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ», κάτι που έκανε και στο εξώδικο που απέστειλε προς την Πολιτική Γραμματεία και την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, μετά τη διαρροή του πόθεν έσχες του.

Το γεγονός αυτό προκαλεί ερωτήματα, καθώς φαίνεται να επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που θέλουν τον Στέφανο Κασσελάκη να επιχειρεί να ανατρέψει την απόφαση καθαίρεσής του στο επερχόμενο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να προσέλθει στις εκλογές ως εν ενεργεία πρόεδρος.

Σύμφωνα με το εξώδικο, ο Στέφανος Κασσελάκης καταγγέλλει την «επιλεκτική και παράνομη» δημοσιοποίηση των περιουσιακών του στοιχείων, τονίζοντας ότι δεν υπήρξε καμία αντίστοιχη διαρροή για άλλους συνυποψήφιους πριν ολοκληρωθεί ο έλεγχος των δηλώσεών τους.

Παράλληλα, καλεί τα αρμόδια όργανα του ΣΥΡΙΖΑ να προχωρήσουν άμεσα σε διερεύνηση του περιστατικού και να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των μελών του κόμματος.

Δείτε ολόκληρο το εξώδικο του Στέφανου Κασσελάκη:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!