ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι ΗΠΑ πήραν 300 εκατ, ευρώ από τη Novartis χάρη στον Παύλο Σαράκη. Η Ελλάδα τι ακριβώς πήρε, είπαμε;

Π.Μαρινάκης για Λ.Αυγενάκη: «Δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος με τη ΝΔ»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ που κατηγόρησε τη ΝΔ για «μισή διαγραφή»

Π.Μαρινάκης για Λ.Αυγενάκη: «Δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος με τη ΝΔ»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, έβαλε «τέλος» στο ενδεχόμενο να είναι εκ νέου υποψήφιος με τη ΝΔ ο Λευτέρης Αυγενάκης.

«Ο κ. Αυγενάκης διεγράφη από την ΚΟ της ΝΔ και ακολουθήθηκε η διαδικασία αυτή γιατί η συμπεριφορά του ήταν αντίθετη στις υποχρεώσεις που έχει ένας βουλευτής. Με βάση την ιδιότητα του βουλευτή της ΝΔ συμμετέχεις σε κορυφαία κομματικά όργανα όπως η πολιτική επιτροπή», είπε.

Και πρόσθεσε: «Διακινείται ότι “τον έβγαλε για λίγο ο Μητσοτάκης για να τον έχει πάλι υποψήφιο”. Σε αυτό απαντώ: “Συνολικά συμπεριφορές του “ξέρεις ποιος είμαι εγώ” είναι η πρώτη και κυριότερη αντένδειξη για να είναι κάποιος μέλος μιας ΚΟ ή να είναι εκ νέου υποψήφιος για να γίνει μέλος αυτής”».

Επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ που κατηγόρησε τη ΝΔ για «μισή διαγραφή» λέγοντας:

«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Ο ΣΥΡΙΖΑ δίδαξε σε όλο τον κόσμο την λέξη κωλοτούμπα και μας έμαθε την αξία της καρέκλας. Αυτή ήταν η συγκολλητική τους ουσία. Θέλετε να θυμηθούμε συμπεριφορές και τραμπουκισμούς βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το κόμμα που συμπεριφορές όπως το “θα σε χώσω 10 μέτρα κάτω από τη γη;” τις επικροτεί ή επιβραβεύει με νέες υποψηφιότητες κουνάει το δάχτυλο στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ;»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.