ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτή η «αντιπυρική ετοιμότητα» της κυβέρνησης, πόσους νεκρούς θα στοιχίσει ακόμα;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ποινή φυλάκισης 3 ετών στον πρώην βουλευτή της ΝΔ Ανδρέα Πάτση για ελλιπή δήλωση πόθεν έσχες

Παράλληλα καταδικάστηκαν και οι δύο σύζυγοί του (τέως και νυν)

Ποινή φυλάκισης 3 ετών στον πρώην βουλευτή της ΝΔ Ανδρέα Πάτση για ελλιπή δήλωση πόθεν έσχες

Σε ποινή φυλάκισης 3 ετών κατά συγχώνευση καταδικάστηκε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Πάτσης, ύστερα από το αίτημα ποινικής διαπραγμάτευσης που είχε υποβάλει ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Παράλληλα καταδικάστηκαν και οι δύο σύζυγοί του (τέως και νυν).

Το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων μετά από σχετική πρόταση του εισαγγελέα (η οποία επήλθε ύστερα από διαπραγμάτευσή του με τους συνηγόρους υπεράσπισης) επικύρωσε το σχετικό πρακτικό διαπραγμάτευσης, καταδικάζοντας τόσο τον πρώην βουλευτή, όσο και την πρώην, αλλά και νυν σύζυγό του, για ανακριβή και ελλιπή δήλωση πόθεν έσχες.

Αναλυτικότερα, καταδικάστηκαν η πρώην σύζυγος του Ανδρέα Πάτση σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών και η νυν σύζυγός του σε ποινή φυλάκισης 20 μηνών, για συνέργεια σε ελλιπή δήλωση πόθεν έσχες.

Πάντως, όλες οι ποινές που επιβλήθηκαν κρίθηκαν εξαγοράσιμες προς 10 ευρώ ημερησίως.

Υπενθυμίζεται ότι τις δηλώσεις του πόθεν έσχες όσων υποχρεούνται εκ του νόμου να υποβάλλουν, υπογράφουν και οι σύζυγοί τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ανδρέας Πάτσης όταν ήταν εν ενεργεία βουλευτής της Ν.Δ., είχε προκαλέσει μεγάλο πολιτικό σκάνδαλο καθώς αγόρασε δάνεια αξίας 60.000.000 ευρώ από την Τράπεζα Πειραιώς χωρίς να βγάλει ούτε ένα δικό του ευρώ από την τσέπη, με δάνειο της ίδιας της Τράπεζας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.