ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Προαναγγέλλει την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Α.Μπαλτάς: «Δεν βλέπω τον εαυτό μου σε ένα τέτοιο κόμμα»

Χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα υπό κατάρρευση

Προαναγγέλλει την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Α.Μπαλτάς: «Δεν βλέπω τον εαυτό μου σε ένα τέτοιο κόμμα»

Ο πρώην υπουργός Αριστείδης Μπαλτάς περιέγραψε την κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ και προανήγγειλε την αποχώρησή του από το κόμμα. 

Ο κ. Μπαλτάς μιλώντας στην ΕΡΤ χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα υπό κατάρρευση και στα πρόθυρα της διάλυσης, σημειώνοντας πως ακόμα και αυτοί που έχουν απομείνει δεν αντέχουν άλλο την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, επιρρίπτοντας αποκλειστικά την ευθύνη στον Στέφανο Κασσελάκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο ερώτημα αν ο ίδιος θα παραμείνει στο κόμμα, απάντησε πως δεν βλέπει τον εαυτό του μέσα σε αυτό. Ο κ.Κασσελάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να συνυπάρξουν, το ένα θα επικρατήσει του άλλου, άρα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να υπάρξει ως κόμμα της Αριστεράς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.