ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Προστατευόμενοι μάρτυρες Novartis: Θέλουν να δώσουν στην δημοσιότητα τα ονοματά τους τώρα που έχουν αλλάξει και «βγει απο το κάδρο»

Έφεραν τις κωδικές ονομασίες «Αικατερίνη Κελέση» και «Μάξιμος Σαράφης»

Προστατευόμενοι μάρτυρες Novartis: Θέλουν να δώσουν στην δημοσιότητα τα ονοματά τους τώρα που έχουν αλλάξει και «βγει απο το κάδρο»

Η οικονομική Εισαγγελία αποφάσισε να βγουν οι «κουκούλες» από τους προστατευόμενους μάρτυρες στην υπόθεση της Novartis αλλά το ζήτημα είναι ότι πλέον αυτοί οι μάρτυρες έχουν καθεστώς προστασίας από την αμερικανική δικαιοσύνη όπου και είχαν συνεργαστεί για την υπόθεση λαμβάνοντας μάλιστα και τεράστια χρηματικά ποσά.

Μάλιστα έχουν πλέον αλλάξει ονόματα και πρακτικά κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκονται. Οι κυβερνητικοί πανηγυρισμοί την στιγμή που πλέον έχουν “βγει από το κάδρο” μάλλον δεν θα δείξουν κάτι περισσότερο εκτός του ότι θα επαναφέρουν μια υπόθεση που είχε στιγματίσει μεταξύ άλλων και τον Α.Σαμαρά.

Κατά πληροφορίες, αποφασίστηκε να αρθεί το καθεστώς προστασίας για τους δύο προστατευόμενους μάρτυρες στην υπόθεση της  Νovartis.

Οι προστατευόμενοι μάρτυρες για τους οποίους αίρεται το καθεστώς είναι δύο και έφεραν τις κωδικές ονομασίες «Αικατερίνη Κελέση» και «Μάξιμος Σαράφης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την σοβαρή αυτή εξέλιξη πολιτικοί που ενεπλάκη το όνομα τους στην υπόθεση,  μεταξύ των οποίων ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος, μπορούν να στραφούν σε βάρος τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.