ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Σ.Δρογώσης: Κατήγγειλε την έλλειψη αξονικού τομογράφου στη Νάξο – Θύελλα αντιδράσεων στο «Χ»

Ο Υπουργός Υγείας ζήτησε συγνώμη από τον τραγουδιστή με ανάρτησή του

Σ.Δρογώσης: Κατήγγειλε την έλλειψη αξονικού τομογράφου στη Νάξο – Θύελλα αντιδράσεων στο «Χ»

Ο τραγουδιστής Στάθης Δρογώσης εξέφρασε την οργή του στο «Χ» για την έλλειψη αξονικού τομογράφου στη Νάξο, όταν η μητέρα του, αν και ασφαλισμένη, αναγκάστηκε να πληρώσει 213,13 ευρώ σε ιδιώτη γιατρό για να υποβληθεί στην εξέταση που ζήτησε ο γιατρός του δημόσιου νοσοκομείου.

«Στη Νάξο σήμερα χτύπησε η μητέρα μου στο κεφάλι. Χρειάστηκε αξονική. Δεν την έκαναν στο νοσοκομείο. Πήγε στον μόνο ιδιωτικό τομογράφο. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΕΟΠΥΥ. 213,13 για επείγον περιστατικό σε ελληνίδα ασφαλισμένη. Το ΕΣΥ πεθαίνει αργά και βασανιστικά. Εμείς είχαμε τα χρήματα», έγραψε στην ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter) και διερωτήθηκε: «Κάποιος που δεν έχει τι κάνει;».

«Επαναλαμβάνω! ΓΙα ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ. Μέσα στην τουριστική σεζόν με χιλιάδες επισκέπτες το μονοπώλιο το έχει μια ιδιωτική επιχείρηση που θησαυρίζει χωρίς σύμβαση με ΕΟΠΠΥ. Η κυβέρνηση είχε λέει προτεραιότητα το ΕΣΥ. Αν δεν το είχε τι θα κάναμε» πρόσθεσε.

«Η μάνα μου είναι ασφαλισμένη και χρειάστηκε επείγουσα εξέταση. Και ο ιδιώτης θησαυρίζει.Και δεν υπογράφει το νοσοκομείο Νάξου τη σύμβαση μαζί του. Ποιος νοιάζεται για το ΕΣΥ κε @AdonisGeorgiadi ; Και δεν είναι κομματικό το θέμα. Τα ίδια και οι άλλοι έκαναν.Το ΕΣΥ πεθαίνει», συνέχισε απευθυνόμενος στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Απαντώντας στην ανάρτηση Δρογώση ο Άδωνις Γεωργιάδης το πρωί του Σαββάτου χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός, το οποίο αγνοούσε, και υποσχέθηκε άμεση λύση.

Ζήτησε δε συγγνώμη από τον τραγουδιστή για την ταλαιπωρία και ευχήθηκε περαστικά στη μητέρα του.

«Επειδή δεν μου αρέσει να κρύβουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί, διάβασα χθες αυτή την ανάρτηση του @stathisdrogosis Πράγματι το να μην υπάρχει δυνατότητα διενέργειας μίας τέτοια εξέτασης μέσω ΕΟΠΥΥ, σε ένα νησί του μεγέθους της Νάξου, είναι απαράδεκτο. Επικοινωνήσαμε με τον Διοικητή της 2ας ΥΠΕ κ. Ροϊλό και θα δώσουμε άμεσα λύση. Εάν χρειαστεί να νομοθετήσουμε για να λυθεί, θα νομοθετήσουμε. Καλημέρα κύριε Δρογώση συγγνώμη για την ταλαιπωρία και περαστικά στην μητέρα σας» έγραψε.

Στο Χ (πρώην Twitter) πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν σκωπτικά την έλλειψη αξονικού τομογράφου στο νησί.

Μάλιστα, κάποιοι θυμήθηκαν παλιότερες αναρτήσεις του τραγουδιστή και τραγουδοποιού.

«Είναι η πίτσα που λέγατε ότι έρχεται και γελούσατε. Ήρθε και για σας. Εσείς σταθήκατε τυχεροί. Ο τραυματιοφορέας του Νοσοκομείου Σαντορίνης όχι», έγραψε άλλος.

«(…) Από τα 213,13 ο ΕΟΠΠΥ θα πληρώσει 86 ευρώ. Δεν συμφέρει, δεν υπογράφει τη σύμβαση (….) Η κυβέρνηση σας μισεί, από τύχη ζείτε», σημείωσε τρίτος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.