ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «δανεικά κι αγύριστα» κι ο ΣΥΡΙΖΑ «τα παίρνει» από τους βουλευτές του! Ωραία χώρα!

Σ.Κασσελάκης: «Αν θέλουν κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ μαύρο χρήμα να εκλέξουν άλλο πρόεδρο – Μονόδρομος το κλείσιμο της “Αυγής”»

Προκάλεσε τον Κ.Μητσοτάκη να αναθέσουν σε εταιρεία ορκωτών λογιστών να ελέγξει τα οικονομικά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σε βάθος δεκαετίας

Σ.Κασσελάκης: «Αν θέλουν κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ μαύρο χρήμα να εκλέξουν άλλο πρόεδρο – Μονόδρομος το κλείσιμο της “Αυγής”»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, με νέα του ανάρτηση το πρωί της Τετάρτης, τόνισε  ότι «ο δικός του ΣΥΡΙΖΑ» δεν θα πάρει μαύρα χρήματα, ενώ προκάλεσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να αναθέσουν σε εταιρεία ορκωτών λογιστών να ελέγξει τα οικονομικά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σε βάθος δεκαετίας.

Ο Σ.Κασσελάκης έκανε έμμεση αναφορά στο κλείσιμο της εφημερίδας «Αυγή» αφήνοντας να εννοηθεί ότι ήταν μονόδρομος.

Παράλληλα, μίλησε για δύσκολες αποφάσεις που έπρεπε να ληφθούν με μεγάλο συναισθηματικό κόστος και προειδοποιεί ότι «αν οι ψηφοφόροι ή τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι διατεθειμένα να αποδεχθούν μαύρο χρήμα προκειμένου να αποφευχθούν επίπονες αλλά αναγκαίες οικονομικά αποφάσεις, θα πρέπει να εκλέξουν άλλο πρόεδρο».

Η ανάρτησή του:

«Σας μίλησα με ειλικρίνεια για δύσκολες οικονομικές αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν. Με μεγάλο συναισθηματικό κόστος.

Πώς θα μπορούσαν να αποφευχθούν αυτήν τη στιγμή; Μόνο με μαύρο χρήμα.

Ξεκαθάρισα:

Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει μαύρο χρήμα.

“Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ” σημαίνει ότι, αν οι ψηφοφόροι ή τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι διατεθειμένα να αποδεχθούν μαύρο χρήμα προκειμένου να αποφευχθούν επίπονες αλλά αναγκαίες οικονομικά αποφάσεις, θα πρέπει να εκλέξουν άλλο πρόεδρο.

Έναν πρόεδρο οποίος να αποδέχεται τον υπόγειο τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα περισσότερα κόμματα στην Ελλάδα.

Εγώ δεν προσφέρομαι. Λυπάμαι.

Κι επειδή η “βασίλισσα του μαύρου χρήματος” στο ελληνικό πολιτικό σύστημα είναι η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, τον προκαλώ ανοιχτά:

Να φέρουμε τώρα και στα δύο κόμματα, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, ανεξάρτητη εταιρεία ορκωτών λογιστών (προτείνω την Deloitte ή αντίστοιχου κύρους εταιρεία) για έλεγχο όλων των οικονομικών μας στοιχείων σε χρονικό βάθος δεκαετίας. Με άρση οποίας ρήτρας εμπιστευτικότητας μπορεί να υπάρχει με προμηθευτές ή συνεργάτες.

Όλα στο φως.

Έχω υποσχεθεί στους πολίτες ότι αυτό το σάπιο σύστημα θα το σπάσω, ακόμη κι αν χρειαστεί να πέσω μαζί του.

Κύριε Μητσοτάκη, πάμε;»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.