ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σ.Κασσελάκης: Ετοιμάζει πολιτικό φορέα και το… «ψήνει» και για τηλεοπτική εκπομπή

Πιθανολογείται πως ο πολιτικός φορέας θα προσχωρήσει σε υπάρχον κόμμα

Σ.Κασσελάκης: Ετοιμάζει πολιτικό φορέα και το… «ψήνει» και για τηλεοπτική εκπομπή

Μετά την αποπομπή του από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ και το βαρύ κλίμα που έχει δημιουργηθεί για αυτόν μέσα στο κόμμα, ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται πως ετοιμάζει πολιτικό φορέα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε τα πάντα για να κρατήσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ αλλά τα στελέχη του κόμματος με μόνη εξαίρεση τη Θεοδώρα Τζάκρη δεν τον θέλουν.

Έτσι, τώρα, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η εκπομπή Το Πρωινό στον ΑΝΤ1, ο Στέφανος Κασσαλάκης σχεδιάζει νέο πολιτικό φορέα και όχι κόμμα, που θα έχει γραφεία στη λεωφόρο Συγγρού.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες επισημαίνουν πως πιθανολογείται πως ο πολιτικός φορέας θα προσχωρήσει σε υπάρχον κόμμα.

Πάντως, ο Στέφανος Κασσελάκης εξετάζει και το ενδεχόμενο να μην συνεχίσει στην πολιτική αλλά να ασχοληθεί με τα επιχειρηματικά ή την τηλεόραση.

Άλλωστε, φαίνεται πως του έχει γίνει πρόταση να παρουσιάσει εκπομπή, με τον ίδιο να τον σκέφτεται.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, πάντως, μιλώντας στην εκπομπή Το Πρωινό στον ΑΝΤ1, ανέφερε: «Δεν θα ήθελα να δω τον Στέφανο Κασσελάκη στην τηλεόραση, τον βλέπω πιο εύκολα σε συνεργασία με επιχειρηματικά συμφέροντα».

Δεν ξέρουμε τι απ’ όλα αυτά ισχύει καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης, είναι ένας άνθρωπος που πρωτίστως ενδιαφέρεται να παραμένει στο προσκήνιο της επικαιρότητας.

Αυτό σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει ένα δικό του πολιτικό φορέα και είναι επίσης πολύ πιθανό να επιδιώκει την συχνή παρουσία του στην τηλεόραση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.