ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ωραίος ο Κασσελάκης: Φτιάχνει «νέο ΣΥΡΙΖΑ», αφού δεν τον γουστάρουν στον παλιό! Ψηφοφόρους πού θα βρει;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σ.Κασσελάκης: Στο στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ με αφορμή την 50η «μαύρη» επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνοδευόταν από τον τομεάρχη 'Αμυνας Ευάγγελο Αποστολάκη

Σ.Κασσελάκης: Στο στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ με αφορμή την 50η «μαύρη» επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο

Το στρατόπεδο «Αντ/γου (ΜΧ) Σταυριανάκου Σωτήριου» της ΕΛΔΥΚ επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κύπρο, με αφορμή την συμπλήρωση πενήντα ετών από την τουρκική εισβολή και κατοχή.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Κουμουνδούρου, «ο Στέφανος Κασσελάκης έγινε δεκτός από τον διοικητή της ΕΛΔΥΚ, συνταγματάρχη (ΠΖ) Αστέριο Δεσπούδη και ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες και το έργο της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου, ενώ επισκέφθηκε και το στρατιωτικό μουσείο της ΕΛΔΥΚ».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, συνεχάρη την διοίκηση και το προσωπικό της ΕΛΔΥΚ «για το υψηλό επίπεδο ετοιμότητάς τους και την αυταπάρνηση με την οποία εκπληρώνουν τα καθήκοντά τους σημειώνοντας ότι θα σταθεί δίπλα στην ΕΛΔΥΚ σε οποιοδήποτε ζήτημα ανακύψει, στα πλαίσια του θεσμικού του ρόλου».

Τον κ. Κασσελάκη συνόδευσαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τομεάρχης ‘Αμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης και ο διπλωματικός σύμβουλος, Δημήτριος Παπαγεωργίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.