ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σάλος με τα γραφικά του Ν.Ευαγγελάτου – «Πάρτι» στο Twitter: «Τώρα και… νεκροθάφτης» (φωτό)

Ο Ευαγγελάτος ανέλαβε ρόλο... νεκροθάφτη στην εκπομπή του και έγινε πάλι viral για τους λάθος λόγους

Σάλος με τα γραφικά του Ν.Ευαγγελάτου – «Πάρτι» στο Twitter: «Τώρα και… νεκροθάφτης» (φωτό)

Για τους λάθος λόγους έγινε πάλι viral o γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Ευαγγελάτος, ο οποίος σήμερα αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της εκπομπής του στον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών.

Ο δημοσιογράφος του Mega που με τη βοήθεια του 3D design έχει αναστήσει νεκρούς, μπήκε σε βάρκες, και ξεπήδησε μέσα από τις φλόγες, σήμερα το τερμάτισε και εμφανίστηκε στο Βασιλικό Κοιμητήριο Τατοΐου όπου θα ταφεί ο τέως Βασιλιάς.

Κάποιοι σχολίασαν ότι ο δημοσιογράφος ανέλαβε ρόλο… νεκροθάφτη, ενώ κάποιοι άλλοι αναρωτήθηκαν αν θα τον δούμε να ξαπλώνει και μέσα στον τάφο…

Ο ίδιος ο Ευαγγελάτος πάντως, φαίνεται να το γλεντάει και συνεχίζει να «δίνει πόνο» με τα γραφικά…

Δείτε παρακάτω μερικά tweets:

https://twitter.com/suhosbunny/status/1613225655579119657

https://twitter.com/msiggou/status/1613190691479224326

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.