ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σε «κυνήγι» ψήφων ο Ν.Χαρδαλιάς: «Έχω κάνει μπάνιο γυμνός στη παραλία του Τύμβου Μαραθώνα»

«Πολλές φορές είναι η αλήθεια ότι δεν είπα όλη την αλήθεια»

Σε «κυνήγι» ψήφων ο Ν.Χαρδαλιάς: «Έχω κάνει μπάνιο γυμνός στη παραλία του Τύμβου Μαραθώνα»

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τον συνδυασμό «Αττική μπροστά», Νίκος Χαρδαλιάς, ξεκίνησε το «κυνήγι» ψήφων και αποφάσισε να προχωρήσει σε «πιπεράτες» αποκαλύψεις για το παρελθόν του. 

«Έχετε κολυμπήσει ποτέ γυμνός;» ήταν η πρώτη ερώτηση στην οποία και ο Νίκος Χαρδαλιάς αποκρίθηκε ως εξής. «Ναι, στα καταγάλανα νερά της παραλίας του Τύμβου Μαραθώνα. Στα εφηβικά μου χρόνια».

«Έχετε κοιμηθεί στο γραφείο;» ήταν η επόμενη ερώτηση με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής να σημειώνει χαρακτηριστικά πως «στις 783 μέρες της θητείας μου στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, 241 μέρες κοιμήθηκα είτε στο γραφείο είτε στο Κέντρο Επιχειρήσεων».

Όσον αφορά, δε, πιθανά ψέματα που μπορεί να έχει πει μέχρι σήμερα σε ψηφοφόρους, ο Νίκος Χαρδαλιάς ήταν κάθετος στην κάμερα του Mad Tv. «Πολλές φορές είναι η αλήθεια ότι δεν είπα όλη την αλήθεια. Αλλά ψέματα σε ψηφοφόρο δεν λέω ποτέ. Προτιμώ να τον κοιτάω στα μάτια και να του λέω αυτό που πραγματικά αισθάνομαι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κάποιος πρέπει να γράψει ψέματα στο βιογραφικό του σημείωμα. Πόσω δε μάλλον που η πορεία του καθενός είναι πλούσια» πρόσθεσε σε άλλο σημείο της εναλλακτικής αυτής τηλεοπτικής του συνέντευξης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.