ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σκάνδαλο: Ο Βελόπουλος βόλεψε στην Ευρωβουλή με 3.500 μηνιαία αμοιβή τον Στέφανο Δαμιανίδη του Focus FM!

Τι αποκαλύπτει δημοσίευμα

Σκάνδαλο: Ο Βελόπουλος βόλεψε στην Ευρωβουλή με 3.500 μηνιαία αμοιβή τον Στέφανο Δαμιανίδη του Focus FM!

Αποκαλύψεις σκάνδαλο φέρνει στην δημοσιότητα το edolio5.blogspot σε άρθρο του που αφορά τον Στέφανο Δαμιανίδη του Focus FM που εκπέμπει από την Θεσσαλονίκη καθώς αποκαλύπτει ότι ο ραδιοφωνικός παραγωγός διορίστηκε ως μετακλητός υπάλληλο της ευρωβουλευτή 76χρονης κρεοπώλισσάς Γαλάτως Αλεξανδράκη στις Βρυξέλλες!

Αναφέρει το δημοσίευμα: 

«Όλα έχουν την εξήγηση τους και φυσικά την τιμή τους! 

Δεν είναι κακό να θεωρείς ότι είσαι άξιος και να διεκδικείς να γίνεις και πρωθυπουργός σε αυτή την χώρα. Το κακό είναι να παριστάνεις τον ανεξάρτητο «δημοσιογράφο» όταν πλέον είσαι κομματικός υπάλληλος με σφραγίδα και υπογραφή και για τον ρόλο αυτό παίρνεις και παχυλό μισθό. 

Ο λόγος για τον Στέφανο Δαμιανίδη που κάνει την «αντίσταση» του κάθε πρωί στο Focus FM που εκπέμπει από την Θεσσαλονίκη και αποτελεί το ραδιοφωνικό «όπλο» του Βελόπουλου. 

Η εκλογή της 76χρονης Κρεοπώλισσας Γαλάτω Αλεξανδράκη, με την παρέμβαση Βελόπουλου χάρισε και την χρυσή καρέκλα του υψηλόμισθου συνεργάτη της στον Δαμιανίδη όπως προκύπτει από την επίσημη ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Ευρωβουλής. 

Ο Διαμιανίδης θα εκτελεί τα καθήκοντα του φυσικά κανονικά ως προπαγανδιστής του Βελόπουλου από το Focus αλλά θα πληρώνεται από την ευρωβουλή. Μήπως και από το Focus ; Επειδή πολλές φορές ο ίδιος (του το υπαγορεύει να το πει ο Βελόπουλος) αναφέρεται σε όλους τους άλλους που πρέπει να δείξουν τις φορολογικές τους δηλώσεις, ας κάνει την αρχή αυτός! 

Μαθαίνουμε όμως ότι η Ευρωβουλή σε οικονομικά ζητήματα είναι ιδιαιτέρως αυστηρή και σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 εστάλη ήδη αναφορά στην αρμόδια υπηρεσία για το «διπλό ρόλο» του «δημοσιογράφου» Δαμιανίδη. Καλό θα είναι ο ίδιος να ανακοινώσει από την εκπομπή του, το νέο του ρόλο για να ξέρουν και οι ακροατές τον βαθμό ανεξαρτησίας που έχει. Τι μισθό παίρνει αφού είναι χρήματα του δημοσίου και αν πληρώνεται και από το Focus ;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πλάκα είναι ότι κάποιοι άλλοι που ζήτησαν μια θεσούλα και ήταν υποψήφιοι ευρωβουλευτές και έτρεχαν σε όλη την Ελλάδα (Γιάννης Σκάλκος – Νίκος Πετρουλάκης – Εύη Κιαγιά…) επίσης δημοσιογράφοι με μεγαλύτερη εμπειρία του Δαμιανίδη εκτός της Κιαγιά που είναι γιατρός, δαπανώντας δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε στημένη κούρσα με στημένα ψηφοδέλτια που μοιραζόντουσαν σταυρωμένα (!) πήραν υποσχέσεις για το μέλλον και την βεβαιότητα ότι δεν πρόκειται να διοριστεί κανένας από το κόμμα για να μην εκτεθεί ο «πρόεδρος»! Ε ρε κοροϊδία και ξεφτίλα που έπεσε.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.