ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στέφανε όλα καλά: Κάνε δικό σου κόμμα!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για Κ.Βελόπουλο από πρώην στενό συνεργάτη του: «Διέδιδε βρωμιές για την Λατινοπούλου από ψεύτικα προφίλ»

Το τηλεφωνικό μήνυμα Βελόυπολυο που έχει προκαλέσει αντιδράσεις

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για Κ.Βελόπουλο από πρώην στενό συνεργάτη του: «Διέδιδε βρωμιές για την Λατινοπούλου από ψεύτικα προφίλ»

Ένα τηλεφωνικό μήνυμα που έστειλε ο αρχηγός της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος με αποδέκτες δημοσιογράφους, και που έχει προκαλέσει αντιδράσεις για το περιεχόμενό του έδωσε στη δημοσιότητα ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος ο οποίος να σημειωθεί υπήρξε στενός συνεργάτης και παρουσιαστής του Alert επί σειρά ετών.

Ο Άρης Σπίνος καταγγέλλει ότι το μήνυμα περιείχε χυδαίο περιεχόμενο για την ευρωβουλευτή Αφροδίτη Λατινοπούλου και τον επιχειρηματία Ευάγγελο Μυτιλιναίο.

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα:

«Ο καθένας που έχει δημόσιο ρόλο και λόγο πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του και φυσικά να μην κρύβεται από αυτές! Πριν λίγες μέρες το edolio5, με ανάρτηση του παρουσίασε ρεπορτάζ που είχε ως περιεχόμενο το SMS που έστειλε πολιτικός σε ομαδική στο viber όπου συμμετέχουν δημοσιογράφοι, μια «είδηση». Ας σας πω σήμερα λοιπόν ονόματα και λεπτομέρειες!

Το SMS εστάλη από τον «πατριώτη» Κυριάκο Βελόπουλο στην ομαδική του Viber όπου συμμετέχουν οι δημοσιογράφοι του τηλεοπτικού σταθμού Alert – όπως συμμετείχα και εγώ – όπου ο ίδιος είναι «αόρατος ιδιοκτήτης» και κατευθύνει κατά την διάρκεια του δελτίου την ροή των θεμάτων που «παίζει» η εκπομπή!

Ένα γεγονός πρωτοφανές που παρόμοιο του δεν υπάρχει σε χώρα δυτικού πολιτισμού που αποτέλεσε άλλωστε και μια από τις αιτίες που αναγκάστηκα να αποχωρήσω.

Η στήριξη όμως του νέου διοικητικού συμβουλίου του ΕΣΡ από την «Ελληνική Λύση» ίσως είναι και η αιτία της μη παρέμβασης του (προς το παρόν) σε αυτό το μοναδικό φαινόμενο. Ένας πρόεδρος κόμματος να παρεμβαίνει σε μια εκπομπή για το τι θα πει και για το τι δεν θα πει.

Σε αυτή την ομαδική Viber λοιπόν εστάλη το παρακάτω SMS από τον Κυριάκο Βελόπουλο από το νούμερο που χρησιμοποιεί ο ίδιος 6948062009.

Σύμφωνα με πληροφορίες μου, η «πηγή» της πληροφορίας ήταν ένας επιχειρηματίας – φίλος του «πατριώτη» Βελόπουλου που υποτίθεται ότι ήταν παρών την ώρα των όσων περιγράφει.

Είναι αυτονόητο ότι είναι δικαίωμα του καθενός και της καθεμιάς να πράττει ότι θέλει, αλλά η δημοσιοποίηση σε ομάδα δημοσιογράφων που με ακόλουθο τρόπο θα διαρρεύσουν αυτό το «γεγονός» αφού υποτίθεται ότι προέρχεται από αξιόπιστη πηγή όπως είναι ένας πρόεδρος κόμματος, όχι μόνο είναι ανεπίτρεπτο αλλά και χυδαίο αφού το πρόσημο αυτής της «είδησης» αποτελεί, εάν και εφόσον συμβαίνει ένα «αληθινό γεγονός», που δεν έγινε ποτέ και μοιράστηκε ως «είδηση» μόνο και μόνο για να αποτελεί μια χυδαιολόγηση σε βάρος μιας πολιτικής αρχηγού, ως δήθεν εξαρτώμενη και συναισθηματικά δεμένη με έναν πασίγνωστο επιχειρηματία που την έχει υποχείριο του.

Η πολιτική δειλία του ανδρός Κυριάκου Βελόπουλου κρύφτηκε πίσω από ένα SMS για να εκθέσει σε δημοσιογράφους την Αφροδίτη Λατινοπούλου που του παίρνει την εκλογική «μπουκιά» από το στόμα και έναν γνωστό επιχειρηματία ότι είναι… «ζευγάρι».

Η προσφυγή στην δικαιοσύνη από την πρόεδρο της «Φωνής Λογικής» Αφροδίτη Λατινοπούλου και του επιχειρηματία Ευάγγελου Μυτιλιναίου είναι μονόδρομος.

Την ίδια ώρα, είναι γνωστό ότι η βουλή έχει άρει την ασυλία του «πατριώτη» Βελόπουλου ύστερα από μήνυση του συνιδρυτή της Ελληνικής Λύσης Ευστάθιου Φλώρου αφού σύμφωνα με όσα περιγράφει σε αυτήν, ο Βελόπουλος κρυβόταν πίσω από ανώνυμα προφίλ στα Social Media και τον εξύβριζε χυδαία, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος.

Μετά την άρση ασυλίας, η μήνυση επιστράφηκε στην εισαγγελία πρωτοδικών Αθήνας και στις 4/6/2024 σύμφωνα με πληροφορίες χρεώθηκε σε εισαγγελέα για την επεξεργασία της προκειμένου να κρίνει αν πρέπει να απαγγελθεί ποινική δίωξη ή όχι!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βελόπουλος ισχυρίζεται σε μήνυση που έκανε στον Φλώρο για ψευδή καταμήνυση ότι δεν είναι αυτός που κρύβεται πίσω από τα ανώνυμα προφίλ.

Όπως μαθαίνω οι μάρτυρες που θα καταθέσουν στην δίκη – εάν γίνει – θα επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς Φλώρου με αποδεικτικά στοιχεία σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται.

Αναφέρομαι σε μάρτυρες που μέχρι σήμερα δεν έχουν γνωστοποιηθεί.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: https://edolio5.blogspot.com/2024/08/sms.html

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.