ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ωραίος ο Α.Σαμαράς χθες! Νόμιζες, ακούγοντάς τον, ότι διάβαζες τα ρεπορτάζ του pronews.gr. Welcome to the club!

Στο Πάπιγκο Ιωαννίνων κάνοντας πεζοπορία στο βουνά πέρασε ο πρωθυπουργός το Σαββατοκύριακο

Αναχώρησε το απόγευμα της Κυριακής

Στο Πάπιγκο Ιωαννίνων κάνοντας πεζοπορία στο βουνά πέρασε ο πρωθυπουργός το Σαββατοκύριακο

Ένα από τρία κυβερνητικά αεροσκάφη που διαθέτει η χώρα έφτασε το μεσημέρι της Κυριακής στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων.. Ήταν η ώρα αναχώρησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος από το απόγευμα της Παρασκευής βρισκόταν στο Πάπιγκο, όπως αναφέρει το epiruspost.gr

Ο πρωθυπουργός έμεινε σε ξενοδοχείο του χωριού ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το Σάββατο το αφιέρωσε σε πεζοπορία στα βουνά της περιοχής.

Κατά την παραμονή του εκεί  δεν  σημειώθηκαν πυρκαγιές στην περιοχή.

Κατά την σύντομη παραμονή του στο χωριό όπου βρισκόταν και η σύζυγός του, δεν είχε καμία συνάντηση με παράγοντες της περιοχής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Πρωθυπουργός συνηθίζει να λέει ότι σημαντικές αποφάσεις τις λαμβάνει στα βουνά.. Απομένει να δούμε αν αυτά της Ηπείρου τον βοήθησαν και σε ποιόν τομέα..

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.