ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στέφανε όλα καλά: Κάνε δικό σου κόμμα!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Φτιάχνει νέο κόμμα ο Στέφανος Κασσελάκης και «ξεφορτώνεται» τον ΣΥΡΙΖΑ! – Νέο όνομα, νέα στελέχη, νέο οργανόγραμμα!

Το ανακοίνωσε κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής Καταστατικού

Φτιάχνει νέο κόμμα ο Στέφανος Κασσελάκης και «ξεφορτώνεται» τον ΣΥΡΙΖΑ! – Νέο όνομα, νέα στελέχη, νέο οργανόγραμμα!

Ο Στέφανος Κασσελάκης δημιουργεί ένα νέο κόμμα στην θέση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, με νέο όνομα, νέα οργάνωση και νέα στελέχη!

Αυτήν την ώρα κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής Καταστατικού του κόμματος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ανακοίνωσε και την αλλαγή του ονόματος του κόμματος!

Επίσης ξηλώνει τους νυν βουλευτές από τα κομματικά όργανα του νέου κόμματος και τους απαγορεύει να θέτουν υποψηφιότητα για πάνω από τρεις θητείες στην ίδια εκλογική περιφέρεια!

Τα μέλη του κόμματος που τον ψηφίζουν αποκτούν ιδιαίτερο ρόλο στο νέο κόμμα, καθώς θα αποφασίζουν για κορυφαία θέματα, όπως τη γραμμή του κόμματος, ενώ θα έχουν καθοριστικό λόγο και στην συγκρότηση των ψηφοδελτίων, όπως συνέβη στις Ευρωεκλογές.

Παράλληλα, στην περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να είναι υποψήφιος στις εκλογές και μετέχει σε όργανο του κόμματος, θα πρέπει να έχει παραιτηθεί από αυτό 24 μήνες πριν.

Ειδικά για τους βουλευτές και τους Ευρωβουλευτές προβλέπεται ότι στο εξής θα μετέχουν σε ένα και μοναδικό κομματικό όργανο.

Αυτό θα είναι το Εθνικό Συμβούλιο, το οποίο θα αντικαταστήσει την σημερινή Κεντρική Επιτροπή και η συμμετοχή των βουλευτών και των Ευρωβουλευτών θα είναι ex officio. Σημειωτέον το Εθνικό Συμβούλιο θα απαρτίζεται από 151 μέλη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης πιστεύει ότι θα επιβιώσει πολιτικά, γιατί θα φύγει από αυτό που δεν τον θέλει: Τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ζήτημα είναι αν θα βρει ψηφοφόρους στο νέο «μαγαζί»…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.