
Ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, η Νέα Αριστερά και η Πλεύση Ελευθερίας ετοιμάζουν κοινό κείμενο πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Να σημειωθεί πώς προηγήθηκαν τηλεφωνήματα του Νίκου Ανδρουλάκη προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλον, τον πρόεδρο της Νέας Αριστεράς, Αλέξη Χαρίτση και την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, προκειμένου να υπάρξει ένα κείμενο που θα συνυπογράφουν τα τέσσερα κόμματα.
Η Χαριλάου Τρικούπη αξιοποιώντας τους ανοιχτούς διαύλους, επικοινώνησε με την Κουμουνδούρου, τα άλλα κόμματα και τους ανεξάρτητους βουλευτές (όπως με τον Πέτρο Παππά), τους ενημέρωσε σχετικά με τα επίμαχα σημεία και ζήτησε να κάνουν, όπου το επιθυμούν τις δικές τους παρεμβάσεις.
Καθοριστικός παράγοντας προς την εξέλιξη αυτή φαίνεται ότι αποτέλεσε η πρωτοφανής συμμετοχή της κοινωνίας στα συλλαλητήρια της 28ης Φεβρουαρίου ωθώντας τόσο την Κουμουνδούρου, όσο και τις υπόλοιπες προοδευτικές δυνάμεις σε μια κατάσταση καταλλαγής, προκειμένου να υπηρετηθεί ο κοινός στόχος, δηλαδή η αμφισβήτηση της κυβέρνησης.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.