ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Θ.Πλεύρης: «Ψεύτης και συκοφάντης ο Π.Πολάκης – Mπροστινός του Κασσελάκη»

«Με τον κύριο Πολάκη εγώ δεν επικοινώνησα ποτέ» είπε

Θ.Πλεύρης: «Ψεύτης και συκοφάντης ο Π.Πολάκης – Mπροστινός του Κασσελάκη»

Ο Θάνος Πλεύρης μιλώντας το πρωί της Δευτέρας για την επίθεση του Παύλου Πολάκη εναντίον της Σίας Αναγνωστοπούλου  εξέφρασε την οργή του για το περιστατικό αλλά και ξεκαθαρίζοντας ότι ο ίδιος δεν επικοινώνησε ποτέ με τον Π.Πολάκη.

Ο πρώην υπουργός Υγείας και βουλευτής της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης, το όνομα του οποίου αναφέρεται στην επίμαχη ανάρτηση του κ Πολάκη για την Σία Αναγνωστοπούλου σημείωσε αρχικά: «Δεν πίστευα ότι θα έφτανε σε αυτό το επίπεδο. Η χυδαιότητα αυτής της ανάρτησης για την κυρία Αναγνωστοπούλου ως ασθενή, ουσιαστικά επαναφέρει τη ρουσφετολογία».

«Με τον κύριο Πολάκη εγώ δεν επικοινώνησα ποτέ»

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν υπήρξε τηλεφώνημα από τον Παύλο Πολάκη, όπως υποστηρίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Με τον κύριο Πολάκη εγώ δεν επικοινώνησα ποτέ» είπε ο πρώην υπουργός Υγείας και εξήγησε ότι τα αντιικά φάρμακα δίνονταν μετά από μια συγκεκριμένη διαδικασία. «Εκείνο το διάστημα όλα γινόντουσαν με διαδικασίες βάση επιτροπής ΕΜΑ», είπε.

«Η κ Αναγνωστοπούλου προς τιμήν της ακολούθησε πλήρως την διαδικασία και ο κ Πολάκης λέει ανοησίες και αυτό το έκανε και άλλες φορές. Ακολουθήθηκε πλήρως η διαδικασίας, η κυρία Αναγνωστοπούλου δεν είχε κανένα πρόβλημα απ’ όσο γνωρίζω», σημείωσε.

«Για την κυρία Αναγνωστοπούλου όπως και για όλους τους ασθενείς γινόταν συνταγογράφηση από γιατρό και ακολουθούσε έλεγχος από επιτροπή αν πληρούσαν τα κριτήρια με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται εντός 24 ωρών. Από τότε είχε τραβήξει μια ανάρτηση ότι καθυστερούσαν οι διαδικασίες», είπε επιπλέον.

«Είναι ψεύτης και συκοφάντης ο κ. Πολάκης που είναι μπροστινός του κ. Κασσελάκη»

«Είναι ψεύτης και συκοφάντης ο κ. Πολάκης που είναι μπροστινός του κ. Κασσελάκη. Όπως γινόταν επί Τσίπρα, τώρα έχει την ανοχή του κ. Κασσελάκη» πρόσθεσε ο Θ.Πλεύρης ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι αυτό το περιστατικό έχει γίνει αν όχι με την προτροπή, με την ανοχή του κ Κασσελάκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Την χυδαιότητα ότι παίζαμε με τις ασθένειες και με τους ασθενείς δεν θα τις ανεχτώ», τόνισε τέλος ο πρώην υπουργός Υγείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.