ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

«Τίτλοι τέλους» στον γάμο της Όλγας Κεφαλογιάννη και του Μίνου Μάτσα

Όλα άρχισαν όταν η Όλγα Κεφαλογιάννη, αντιλήφθηκε την ύπαρξη τρίτου προσώπου στον γάμο της

«Τίτλοι τέλους» στον γάμο της Όλγας Κεφαλογιάννη και  του Μίνου Μάτσα

«Τίτλοι τέλους» φαίνεται πως έχουν πέσει στον γάμο της Όλγας Κεφαλογιάννη και του Μίνου Μάτσα.

Το ζευγάρι, Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Όλα άρχισαν όταν η Όλγα Κεφαλογιάννη, αντιλήφθηκε την ύπαρξη τρίτου προσώπου στον γάμο της. Χωρίς να χάσει χρόνο, φέρεται να ενημέρωσε, από την Ιαπωνία όπου βρίσκεται, μέσω sms τον σύζυγο της και από κει και πέρα τα πράγματα ανέπτυξαν ραγδαία δυναμική.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα το 2021 ενώ έχουν αποκτήσει δίδυμα.

Αναλυτικά η δήλωση της Όλγας Κεφαλογιάννη:

«Στην πολιτική μου διαδρομή υπήρξα πάντα ειλικρινής και δεν κρύφτηκα ποτέ, ακόμη και για θέματα που δεν αφορούν αμιγώς την πολιτική αλλά άπτονται της προσωπικής ή της οικογενειακής μου ζωής. Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου.

Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω , παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα.

Όλγα Κεφαλογιάννη»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ανακοίνωση της κυρίας Κεφαλογιάννη έρχεται σε συνέχεια αναφορών και δημοσιευμάτων που έκαναν λόγο για χωρισμό του ζευγαριού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.