ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Σέριφος: Η απόδειξη ότι είμαστε στην χώρα που καίγονται ακόμα και τα βράχια...

SMS Σ.Κασσελάκη στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: «Δώστε 375.000 ευρώ για τα έξοδα της “Αυγής”»! – «Πιστόλι» ο «θείος από την Αμερική»!

«Είτε με δωρεά είτε με σύναψη δανείου» - Οι βουλευτές ζητούν τις καταστάσεις των δαπανών της «Αυγής»

SMS Σ.Κασσελάκη στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: «Δώστε 375.000 ευρώ για τα έξοδα της “Αυγής”»! – «Πιστόλι» ο «θείος από την Αμερική»!

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζητά 375.000 ευρώ επιδότηση (!) από τους βουλευτές του κόμματος για να πληρώσουν αυτοί τα έξοδα της «Αυγής» σε μία πρωτοφανή κίνηση στην ιστορία, όχι απλώς του Τύπου, αλλά και της πολιτικής ιστορίας του Τόπου.

Όλα αυτά από έναν πρόεδρο που υποτίθεται όχι είχε μεγάλη οικονομική επιφάνεια και θα βοηθούσε το κόμμα!

Στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε ένα, τουλάχιστον άκομψο, SMS που τους καλούσε να πληρώσουν αυτοί την «Αυγή»!

Χθες ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά το λουκέτο στην «Αυγή», ανακοίνωσε πως θα δώσει το παράδειγμα δωρίζοντας 20.000 ευρώ!

Καταξοδεύτηκε «ο θείος από την Αμερική»!

Σήμερα στα κινητά των βουλευτών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έφτασε ένα SMS μέσω του οποίου ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει την οικονομική συμβολή τους.

Το SMS που έλαβαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την «Αυγή»

«Σύντροφοι, συντρόφισσες

Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει το κόμμα μας, επιτάσσουν τη μέγιστη δυνατή οικονομική συμβολή όλων μας.

Σας παρακαλούμε να συνδράμετε είτε με δωρεά, είτε με σύναψη δανείου, προκειμένου να καλυφθούν οι υποχρεώσεις μηνός Ιουνίου για τα Μέσα του κόμματος, συνολικού ύψους 375.146 ευρώ».

Οι βουλευτές ζητούν τις καταστάσεις των δαπανών της «Αυγής»

Σύμφωνα με πληροφορίες βουλευτές που θέλουν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα ζητούν και τις καταστάσεις των δαπανών της «Αυγής» και του κόμματος, τις οποίες έχει δεσμευτεί δημόσια ο κ. Κασσελάκης ότι θα φέρει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως ο πρώην οικονομικός διευθυντής της Κουμουδνούρου Θύμιος Γεωργόπουλος είχε προειδοποιήσει με ανάρτησή του ότι οι εργαζόμενοι θα έμεναν απλήρωτοι τον Ιούνιο, ενώ το ίδιο ειπώθηκε χθες και στους εργαζόμενους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.