ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Eιλικρινά: Ποιος ασχολείται -στα σοβαρά- με το debate του ΠΑΣΟΚ;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Το σχόλιο του Ν.Μωραΐτη για την υποψηφιότητα του Σ.Φάμελλου για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – «Ηρέμησε η ψυχούλα μου»

Τον κατηγορεί για εκδικητική συμπεριφορά και για διγλωσσία

Το σχόλιο του Ν.Μωραΐτη για την υποψηφιότητα του Σ.Φάμελλου για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – «Ηρέμησε η ψυχούλα μου»

Ο γνωστός στιχουργός Νίκος Μωραΐτης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχολίασε την ανακοίνωση υποψηφιότητας του Σωκράτη Φάμελλου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανάρτησή του, ο στιχουργός υπογράφει δήθεν ως Σωκράτης Φάμελλος τον οποίο κατηγορεί για εκδικητική συμπεριφορά και για διγλωσσία, καθώς, όταν εμφανιζόταν ως πρόεδρος της ΚΟ, «όλα ήταν μια χαρά» και ο ίδιος «πράος και ενωτικός».

«Από τη μέρα που καθαιρέσαμε τον εκλεγμένο από 150.000 πολίτες Πρόεδρο, ησύχασε η ψυχούλα μου. Ξανάγινα ενωτικός, διαλλακτικός, ευρωπαίος, και τώρα σας καλώ να με βγάλετε Πρόεδρο στο όνομα της ενότητας, που μας θέλει όλους μαζί – όλους εκτός από τον Πρόεδρο που ψηφίσατε», συνεχίζει ο κ. Μωραΐτης, και πάλι υποκρινόμενος τον κ. Φάμελλο.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Φίλες και φίλοι,

Όσο ο Κασσελάκης με είχε Πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας ήταν όλα μια χαρά κι εγώ πράος και ενωτικός.

Μόλις με έβγαλε, τα έκανα άνω κάτω, δεν έφευγα, γραπώθηκα από τα μπράτσα της καρέκλας μου, φώναζα ότι η αντικατάστασή μου θα είναι καταστροφή για το κόμμα μας, τη δημοκρατία, τον πλανήτη και το σύμπαν, έβαλα τους βουλευτές να ψηφίσουν, τους έκανα όλους μαλλιά κουβάρια.

Μετά βρήκα λύση με τους φίλους μου, την Όλγα, τον Σπίρτζη, τον Θεοχαρόπουλο και τ’ άλλα παιδιά, και εκδικήθηκα τον Πρόεδρο που με άλλαξε.

Του κάναμε μομφή, τη μετατρέψαμε -αντικαταστατικά- σε καθαίρεση, τον διώξαμε με τις κλωτσιές από το γραφείο του το ίδιο βράδυ και αποφασίσαμε να αφήσουμε το κόμμα μας ακέφαλο για 2,5 μήνες, μπας και ξεχάσετε τα χαΐρια μας ως τότε και με ψηφίσετε.

Από τη μέρα που καθαιρέσαμε τον εκλεγμένο από 150.000 πολίτες Πρόεδρο, ησύχασε η ψυχούλα μου.

Ξανάγινα ενωτικός, διαλλακτικός, ευρωπαίος, και τώρα σας καλώ να με βγάλετε Πρόεδρο στο όνομα της ενότητας, που μας θέλει όλους μαζί – όλους εκτός από τον Πρόεδρο που ψηφίσατε.

Τώρα, για δύο μήνες, θα έχω από πίσω μου τον Σπίρτζη, τον Ραγκούση, την Όλγα και τους άλλους συντρόφους να φωνάζουν, να διχάζουν και να πετάνε λάσπη, κι εγώ μπροστά θα παριστάνω τον ήπιο και τον ενωτικό.

Πάμε να πάρουμε πίσω τις καρέκλες μας, να κάτσουμε στις έδρες μας, να φέρουμε και τις άλλες έδρες που τις έκλεψαν και φύγανε, και όλοι μαζί να γίνουμε ικέτες στο ΠΑΣΟΚ μήπως μας δεχτεί στην αγκαλιά του και σωθούμε επαγγελματικά, γιατί για να μας ξαναψηφίζει ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ δεν το ξαναβλέπω.

Αν νομίζατε ότι θα πέρναγε το περσινό σας πραξικόπημά να μας φέρετε ΑΥΤΟ για Πρόεδρο χωρίς να μας ρωτήσετε, τώρα καταλάβατε ότι ήσασταν πολύ γελασμένοι.

Έχουμε προσωπική άποψη για τη δημοκρατία μας. Και η δημοκρατία μας θα διορθώσει τη λάθος ψήφο σας, θα επαναφέρει το κόμμα μας από το ΕΓΩ σας στο ΕΜΕΙΣ μας και θα νικήσει.

Γιατί πρώτα απ’ όλα είμαστε επαγγελματίες. Σε όλα, όπως σας αποδείξαμε. Και το επάγγελμά μας είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να το αφήσουμε στα χέρια σας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με συντροφικούς χαιρετισμούς,
Ο φίλος σας Σωκράτης»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.