ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Tσακωμός on air Καλλιακμάνη – Πορτοσάλτε για το κύκλωμα εκβιαστών – «Είσαι ένας άθλιος λαϊκιστής»

«Εσείς τι είστε; Να ρωτήσουμε τον κόσμο ποιος είναι άθλιος;», ήταν η απάντηση του Γ.Καλλιακμάνη

Tσακωμός on air Καλλιακμάνη – Πορτοσάλτε για το κύκλωμα εκβιαστών – «Είσαι ένας άθλιος λαϊκιστής»

Τσακωμός on air  ξέσπασε μεταξύ του προέδρου Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργου Καλλιακμάνη και του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής, το πρωί της Τρίτης, με αφορμή το κύκλωμα εκβιαστών που αποκαλύφθηκε πρόσφατα.

Παίρνοντας τον λόγο από τους παρουσιαστές της εκπομπής του ΣΚΑΪ, ο κύριος Καλλιακμάνης είπε «Εν μέρει θα συμφωνήσω με τον κ. Πορτοσάλτε, γιατί δεν είναι μόνο αυτοί που τα παίρνανε. Ποιοι είναι πιο πάνω; Αυτοί που τα παίρνανε τα μοιράζανε και κάπου αλλού πιο πάνω. Εκεί θα πάνε;», προκαλώντας την αντίδραση του Άρη Πορτοσάλτε. «Μισό λεπτό. Πιάστηκαν καμιά 20αριά. Αυτό είναι αναπόδεικτο».

«Η έρευνα ήταν για ένα τρίμηνο. Θα πάει πιο πίσω για να δούμε από πού ξεκίνησε αυτό;», διερωτήθηκε ο Γιώργος Καλλιακμάνης με τον δημοσιογράφο να απαντά «Το ποιος τους έβαλε εκεί σημαίνει ότι είχανε τάτσι μίτσι κανονίσει για να πάνε να τα αρπάζουν;».

«Ο κ. Καλλιακμάνης τώρα αφήνει υπονοούμενα» για την προηγούμενη πολιτική ηγεσία στην περιφέρεια, είπε ο Άρης Πορτοσάλτε σε άλλο σημείο προσθέτοντας: «Επαναλαμβάνω, προχθές συνελήφθησαν 20 άνθρωποι, 12 στην περιφέρεια, 6…».

Παρεμβαίνοντας ο κύριος Καλλιακμάνης είπε «Στον δήμο». «Φοβάστε να πείτε για τον δήμο».

«Τι είναι αυτό τώρα; Τώρα με εκνεύρισες και με προκαλείς. Είσαι ένας άθλιος λαϊκιστής, ο οποίος με εκνευρίζει κιόλας», αντέδρασε ο Άρης Ποστοσάλτε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εσείς τι είστε; Να ρωτήσουμε τον κόσμο ποιος είναι άθλιος;», ήταν η απάντηση του Γ.Καλλιακμάνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.