ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Β.Κικίλιας και Κ.Μητσοτάκης κάνουν… φιέστα για την «πετυχημένη» αντιπυρική περίοδο – Το SMS που εστάλη

Η κυβέρνηση επιμένει ότι η διαχείριση των φετινών πυρκαγιών ήταν επιτυχής και το... γιορτάζει με εκδήλωση!

Β.Κικίλιας και Κ.Μητσοτάκης κάνουν… φιέστα για την «πετυχημένη» αντιπυρική περίοδο – Το SMS που εστάλη

«Σας περιμένουμε αύριο 20:00 στο The MET Hotel να τιμήσουμε μαζί, όσους συνέβαλαν στην αντιπυρική περίοδο, παρουσία και του πρωθυπουργού. Βασίλης Κικίλιας» ήταν το SMS που έλαβαν σήμερα στις 11:00 το πρωί οι εγγεγραμμένοι στη λίστα παραληπτών για ενημερώσεις από τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας. 

Παρά τις μεγάλες καταστροφές από τις φετινές πυρκαγιές στην Αττική και αλλού, η κυβέρνηση επιμένει να παρουσιάζει την αντιμετώπιση τους ως επιτυχία, προχωρώντας σε… ειδική εκδήλωση. 

Μόνο η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο Βασίλης Κικίλιας θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό.

Με πρωτοβουλία του Βασίλη Κικίλια, η πολιτική ηγεσία γιορτάζει τη «συλλογική δράση» για την πυρόσβεση, αν και οι αντιδράσεις πολιτών και ειδικών δείχνουν μια διαφορετική πραγματικότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η γραμμή της κυβέρνησης εστιάζει στην «γρήγορη πρώτη αντίδραση» παρά την εκτεταμένη ζημιά που σημειώθηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.