ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Βουλευτής Π.Σαράκης για Κ.Βελόπουλο: «Αισθάνεται ότι είναι πολιτικά κατώτερος»

Ο γνωστός νομικός καταθέτει την τραυματική του εμπειρία από την «Ελληνική Λύση»

Βουλευτής Π.Σαράκης για Κ.Βελόπουλο: «Αισθάνεται ότι είναι πολιτικά κατώτερος»

Συνέντευξη παραχώρησε ο γνωστός νομικός και ανεξάρτητος βουλευτής Παύλος Σαράκης αναφορικά με τα δρώμενα στο χώρο των πατριωτικών κομμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Π.Σαράκης εκλέχτηκε με την «Ελληνική Λύση» τον Μάιο του 2023, όπου και επανεξελέγη στις εκλογές του Ιουνίου του 2023.

Στις 18 Ιουνίου 2024, όμως τέθηκε εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.

Ο Π.Σαράκης στην συνέντευξη που παραχώρησε στο BETTY DIRECT εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Βελόπουλο, με αφορμή την διαγραφή του, λέγοντας μεταξύ άλλων:

 «Ο κ. Βελόπουλος οδηγήθηκε στη διαγραφή μου από κόμπλεξ κατωτερότητας.

Ο κ. Βελόπουλος δεν αντέχει να έχει δίπλα του πρόσωπα τα οποία έχουν ισχυρή προσωπικότητα έχουν καθαρή συνείδηση και έχουν ξεκάθαρη ιδεολογική ταυτότητα. Αισθάνεται ότι είναι πολιτικά κατώτερος από εμένα», είπε ο Π.Σαράκης για να συνεχίσει:

«Ας μην ξεχνάμε ότι ο κ.Βελόπουλος έχει κατηγορηθεί από τους πολιτικούς του αντιπάλους, ότι είναι ψεύτης, ότι είναι πολιτικός απατεώνας, ότι είναι γραφικός,. Εδώ ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει πει σε συνέντευξη του ότι στερείται ήθους και παιδείας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα Π.Σαράκης αναφερόμενος στον Ηλία Κασιδιάρη είπε: «Τον σέβομαι και με σέβεται. Η σχέση μας αφορά εμάς τους δύο προς το παρόν», σημείωσε  με νόημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.