Συνέντευξη παραχώρησε ο γνωστός νομικός και ανεξάρτητος βουλευτής Παύλος Σαράκης αναφορικά με τα δρώμενα στο χώρο των πατριωτικών κομμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Π.Σαράκης εκλέχτηκε με την «Ελληνική Λύση» τον Μάιο του 2023, όπου και επανεξελέγη στις εκλογές του Ιουνίου του 2023.

Στις 18 Ιουνίου 2024, όμως τέθηκε εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.

Ο Π.Σαράκης στην συνέντευξη που παραχώρησε στο BETTY DIRECT εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Βελόπουλο, με αφορμή την διαγραφή του, λέγοντας μεταξύ άλλων:

 «Ο κ. Βελόπουλος οδηγήθηκε στη διαγραφή μου από κόμπλεξ κατωτερότητας.

Ο κ. Βελόπουλος δεν αντέχει να έχει δίπλα του πρόσωπα τα οποία έχουν ισχυρή προσωπικότητα έχουν καθαρή συνείδηση και έχουν ξεκάθαρη ιδεολογική ταυτότητα. Αισθάνεται ότι είναι πολιτικά κατώτερος από εμένα», είπε ο Π.Σαράκης για να συνεχίσει:

«Ας μην ξεχνάμε ότι ο κ.Βελόπουλος έχει κατηγορηθεί από τους πολιτικούς του αντιπάλους, ότι είναι ψεύτης, ότι είναι πολιτικός απατεώνας, ότι είναι γραφικός,. Εδώ ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει πει σε συνέντευξη του ότι στερείται ήθους και παιδείας».

Μάλιστα Π.Σαράκης αναφερόμενος στον Ηλία Κασιδιάρη είπε: «Τον σέβομαι και με σέβεται. Η σχέση μας αφορά εμάς τους δύο προς το παρόν», σημείωσε  με νόημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

">