ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι ΗΠΑ πήραν 300 εκατ, ευρώ από τη Novartis χάρη στον Παύλο Σαράκη. Η Ελλάδα τι ακριβώς πήρε, είπαμε;

Nέα περίπτωση «Αυγενάκη»; – Καταγγελία ότι ο βουλευτής της ΝΔ Σπύρος Τσιλιγγίρης απειλούσε πολίτες και έβαζε φωτιά σε πανηγύρι

«Πήγε κάποιος να τον χαιρετήσει στον χορό συλλόγου Σαρακατσάνων Εράσμιου και έγινε το έλα να δεις»

Nέα περίπτωση «Αυγενάκη»; – Καταγγελία ότι ο βουλευτής της ΝΔ Σπύρος Τσιλιγγίρης απειλούσε πολίτες και έβαζε φωτιά σε πανηγύρι

Η Νέα Δημοκρατία, πιθανότατα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια νέα υπόθεση «Αυγενάκη», με φερόμενο πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον βουλευτή Ξάνθης, Σπύρο Τσιλιγγίρη, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία δημιούργησε επεισόδιο σε τοπικό πανηγύρι, όπου απειλούσε πολίτες και έκαιγε τραπέζια με ουίσκι!

Αν ισχύει η καταγγελία αυτή, ο βουλευτής δρούσε στα πλαίσια του δόγματος «ξέρεις ποιος είμαι εγώ και πως με λένε» που φαίνεται ότι έχει κυριαρχήσει στο εσωτερικό της Ν.Δ. καθώς τα στελέχη της διακατέχονται από περίσσεια αλαζονεία, η οποία εν πολλοίς οφείλεται στην έλλειψη ουσιαστικής αντιπολίτευσης τα τελευταία πέντε χρόνια.

Την καταγγελία έκανε ο δημοσιογράφος Πάνος Παπαδόπουλος στο κανάλι Next tv Θράκης – Μακεδονίας προκαλώντας σάλο στην τοπική κοινωνία.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Πάνος Παπαδόπουλος, ο Σπύρος Τσιλιγγίρης φέρεται ότι πρωταγωνίστησε αρνητικά σε γλέντι συλλόγου Σαρακατσάνων το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, φτάνοντας στο σημείο να βρίζει και να απειλεί πολίτες, μαζί με την παρέα του ενώ ταυτόχρονα έβαζε φωτιά σε τραπέζια.

Ακούστε το απόσπασμα:

Αιτία του ξεσπάσματος του Σπύρου Τσιλιγγίρη, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Πάνου Παπαδόπουλου, αποτέλεσε η προσέγγιση συγγενικού προσώπου τοπικού «άσπονδου φίλου» του βουλευτή, ενός ντόπιου επιχειρηματία και κομματάρχη.

Ο πολίτης πήγε να χαιρετήσει τον τοπικό βουλευτή, ο οποίος, αντί να απολαμβάνει τον ανιψιό του που έπαιζε κλαρίνο, έγινε έξαλλος, βρίζοντάς τον, απειλώντας τον και βάζοντας φωτιά σε τραπέζι, κάνοντας άνω κάτω το γλέντι των Σαρακατσάνων περιοχής της Ξάνθης!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δημοσιογράφος, περιγράφοντας το περιστατικό με βάση μαρτυρίες, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πήγε κάποιος να τον χαιρετήσει στον χορό συλλόγου Σαρακατσάνων Εράσμιου και έγινε το έλα να δεις», με τον ίδιο να περιγράφει όσα εκτυλίχθηκαν, ενώ στη συνέχεια ο Πάνος Παπαδόπουλος έστειλε και δημόσιο μήνυμα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη: «Εφυγε ο κόσμος από το γλέντι. Μαζέψτε τον. Είναι στελέχη με αλαζονεία», προσθέτοντας: «Να καίγονται ουίσκι και να βάζει φωτιά σε τραπέζια! Αυτό είναι αλαζονεία! Σηκώθηκαν και φύγαν οι άνθρωποι που πήγαν να γλεντήσουν. Είναι τσαμπουκάς της εξουσίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.