Η Νέα Δημοκρατία, πιθανότατα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια νέα υπόθεση «Αυγενάκη», με φερόμενο πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον βουλευτή Ξάνθης, Σπύρο Τσιλιγγίρη, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία δημιούργησε επεισόδιο σε τοπικό πανηγύρι, όπου απειλούσε πολίτες και έκαιγε τραπέζια με ουίσκι!

">

Αν ισχύει η καταγγελία αυτή, ο βουλευτής δρούσε στα πλαίσια του δόγματος «ξέρεις ποιος είμαι εγώ και πως με λένε» που φαίνεται ότι έχει κυριαρχήσει στο εσωτερικό της Ν.Δ. καθώς τα στελέχη της διακατέχονται από περίσσεια αλαζονεία, η οποία εν πολλοίς οφείλεται στην έλλειψη ουσιαστικής αντιπολίτευσης τα τελευταία πέντε χρόνια.

Την καταγγελία έκανε ο δημοσιογράφος Πάνος Παπαδόπουλος στο κανάλι Next tv Θράκης – Μακεδονίας προκαλώντας σάλο στην τοπική κοινωνία.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Πάνος Παπαδόπουλος, ο Σπύρος Τσιλιγγίρης φέρεται ότι πρωταγωνίστησε αρνητικά σε γλέντι συλλόγου Σαρακατσάνων το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, φτάνοντας στο σημείο να βρίζει και να απειλεί πολίτες, μαζί με την παρέα του ενώ ταυτόχρονα έβαζε φωτιά σε τραπέζια.

Ακούστε το απόσπασμα: