ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Βουλή: Ο Π.Πολάκης κατήγγειλε «νοθεία» στην επιλογή των νέων διοικητών ΥΠΕ

«Το μεταπτυχιακό στο LSE πώς έγινε, κυρία Μπαλαούρα;» είπε ο Π.Πολάκης

Βουλή: Ο Π.Πολάκης κατήγγειλε «νοθεία» στην επιλογή των νέων διοικητών ΥΠΕ

Ο Παύλος Πολάκης κατήγγειλε «νοθεία» στην επιλογή διοικητών ΥΠΕ μιλώντας επί της ουσίας για την πριμοδότηση συγκεκριμένων προτεινόμενων για διορισμό σε θέσεις διοικητών ΥΠΕ.

«Κανείς από τους προτεινόμενους διοικητές δεν ήταν στην πρώτη τριάδα της κατάταξης. Μόνο ο κ. Τσαλικάκης και ο κ. Ροϊλός» είπε, προσθέτοντας πως ο τελευταίος ήταν τρίτος στην κατάταξη σε άλλη ΥΠΕ, αλλά στην 2η ΥΠΕ που τοποθετείται ήταν έβδομος.

«Η μεγάλη αλλαγή έγινε με τη βαθμολογία της προσωπικής συνέντευξης» κατήγγειλε, ενώ στη συνέχεια δήλωσε με έμφαση πως «η κατάταξη που έφτασε στον υπουργό Υγείας διαμορφώθηκε από το αποτέλεσμα της προσωπικής συνέντευξης».

Παράλληλα, ο ανεξάρτητος βουλευτής έθεσε ερωτήματα προς την προτεινόμενη για την 1η ΥΠΕ, Όλγα Μπαλαούρα, η οποία είχε στοχοποιήσει συνδικαλιστή γιατρό ως διοικήτρια στο «Άγιος Σάββας».

Ο κ. Πολάκης σχολίασε πως από τα δέκα χρόνια εργασίας της κ. Μπαλαούρα, τα έξι εξ αυτών αφορούν τη θητεία της ως διοικήτρια στο «Κωνσταντοπούλειο» και το «Άγιο Σάββας». «Το μεταπτυχιακό στο LSE πώς έγινε; Πήγατε εκεί;» ρώτησε την προτεινόμενη διοικήτρια της 1ης ΥΠΕ.

Τέλος, ο κ. Πολάκης είπε απευθυνόμενος στον προτεινόμενο διοικητή της 3ης ΥΠΕ, κ. Τσαλικάκη, «να μην κυνηγά ανθρώπους» και να ξεκαθαρίσει γιατί μετέφερε την 4η ΥΠΕ σε κτίριο με διπλάσιο ενοίκιο τη στιγμή που υπάρχουν διαθέσιμοι χώροι στο ακίνητο που στεγάζεται η 3η ΥΠΕ άνευ μισθώματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναλυτικά οι προτεινόμενοι διοικητές:

  • 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Όλγα Μπαλαούρα
  • 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Χρήστος Ροϊλός
  • 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Δημήτριος Τσαλικάκης
  • 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Παναγιώτης Μπογιατζίδης
  • 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Φώτιος Σερέτης
  • 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Ηλίας Θεοδωρόπουλος
  • 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Νεκτάριος Παπαβασιλείου
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.