ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δοκιμή drone σε κατοικημένη περιοχή με πλαστά σήματα της Πολεμικής Αεροπορίας: Μόνο στην Ελλάδα!

Βουλή: Σοβαρό λεκτικό επεισόδιο μεταξύ της Θ.Φωτίου και της Ο.Κεφαλογιάννη με το «άει στο διάολο»

Τι είπε η βουλευτής της Νέας Αριστεράς στην υπουργό Τουρισμού

Βουλή: Σοβαρό λεκτικό επεισόδιο μεταξύ της Θ.Φωτίου και της Ο.Κεφαλογιάννη με το «άει στο διάολο»

Μεγάλη αναταραχή προκλήθηκε στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, όταν η βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Θεανώ Φωτίου, απευθύνθηκε στην υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, λέγοντας της «άι στο διάολο», προκαλώντας έντονη αναστάτωση στην αίθουσα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η βουλευτής διαμαρτυρήθηκε στο προεδρείο για την επιλογή της υπουργό να απαντά στις ερωτήσεις των συναδέλφων της ξεχωριστά και να μην περιμένει την ολοκλήρωση του κύκλου των τοποθετήσεων.

«Κυρία υπουργέ, δεν μπορείς να καταπατάς τις διαδικασίες, περιμένουμε να μιλήσουμε όλοι, να μας απαντήσει συνολικά» είπε η κ. Φωτίου με τον προεδρεύοντα, κ. Κυριαζίδη να απαντά πως η υπουργός έχει τη συγκεκριμένη δυνατότητα.

«Από πότε και δεν το ξέρω; τόσα χρόνια είμαι μέσα στη Βουλή» απάντησε η βουλευτής, με την κ. Κεφαλογιάννη να παίρνει το λόγο και να σημειώνει: «επειδή η κ. Βέττα ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί την δραματική πενταετία ΣΥΡΙΖΑ, βρείτε τα μεταξύ σας».

Αμέσως ακολούθησε στιχομυθία με την Φωτίου να ξεφεύγει.

Ο διάλογος:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θ.Φωτίου: «Σας παρακαλώ κυρία υπουργέ δεν θα κάνετε μικροπολιτική πάνω σε ένα νομοσχέδιο»
Ο.Κεφαλογιάννη: «Όλοι θυμούνται ότι ο τουρισμός…»
Θ.Φωτίου: «Άι στο διάολο»
Ο.Κεφαλογιάννη: «Τι είπατε; θα το επαναλάβετε; έτσι έχετε μάθει να μιλάτε κοινοβούλιο; και το πρόβλημά σας είναι ο κανονισμός; εδώ δεν ξέρετε βασική κοινωνική συμπεριφορά. Τέτοιες αγοραίες εκφράσεις μόνο από τέτοια πρόσωπα ακούγονται εδώ μέσα! Ντροπή σας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.