ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Γάμος» Κασσελάκη-Τάιλερ ή αλλιώς η ελεύθερη πτώση -χωρίς αλεξίπτωτο- της ελληνικής κοινωνίας και του ελληνικού πολιτικού συστήματος...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Η ανάρτηση του Λ.Αυγενάκη μετά την απόσυρση της μήνυσης από τον υπάλληλο του αεροδρομίου που χαστούκισε (upd)

Ο βουλευτής Ηρακλείου, χαρακτήρισε την επίθεση σε βάρος του 22χρονου «ατυχές περιστατικό»

Η ανάρτηση του Λ.Αυγενάκη μετά την απόσυρση της μήνυσης από τον υπάλληλο του αεροδρομίου που χαστούκισε (upd)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση: 00: 03): Μετά τη γνωστοποίηση της απόσυρσης της μήνυσης από τον 22χρονο υπάλληλο του αεροδρομίου, ο οποίος είχε πέσει θύμα χειροδικίας, απειλής και εξύβρισης από τον Λευτέρη Αυγενάκη, ο βουλευτής και πρώην Υπουργός του Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε μια δήλωση η οποία προκάλεσε «θύελλα» αντιδράσεων. 

Ο βουλευτής Ηρακλείου, χαρακτήρισε την επίθεση σε βάρος του 22χρονου «ατυχές περιστατικό». 

Μάλιστα, θέλοντας «να βγει κι από πάνω», ο Λευτέρης Αυγενάκης έκανε λόγο για «τοξικότητα», «αδιανόητες υπερβολές».

Έγραψε στο Twitter (X) ο Λευτέρης Αυγενάκης:

«Ευχαριστώ τον Παναγιώτη για την κατανόησή του σε ένα ατυχές περιστατικό αλλά και τον συγχαίρω για το θάρρος του να αντισταθεί στην απίστευτη εργαλειοποίησή του από συγκεκριμένους κύκλους που επιζητούν την πολιτική μου εξόντωση. Μετά από 14 ημέρες αδιανόητων υπερβολών και παραπληροφόρησης χαίρομαι που επιτέλους το περιστατικό αυτό κλείνει με τον τρόπο που πρέπει. Οφείλουμε να ορθώσουμε το ανάστημα μας απέναντι στην τοξικότητα που με ευκολία κάποιοι καλλιεργούν και χαίρομαι που ο Παναγιώτης, ένας νέος άνθρωπος μας έδειξε τον δρόμο. Λυπάμαι και πάλι για την αναστάτωση που άθελά μου προκάλεσα στον Παναγιώτη. Συνεχίζουμε…»

Η ανάρτηση αυτή του πρώην Υπουργού, προκάλεσε δεκάδες σχόλια αποδοκιμασίας από χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία ωστόσο, ο Λευτέρης Αυγενάκης φρόντισε να αποκρύψει και να μην τα βλέπει κάποιος που πατάει να δει την ανάρτησή του!

Χωρίς σχόλια…

Επειδή όμως… ουδέν κρυπτόν τη σήμερον ημέρα στο διαδίκτυο, δείτε κάποιες χαρακτηριστικές αντιδράσεις χρηστών κάτω από την ανάρτηση του Λευτέρη Αυγενάκη για την απόσυρση της μήνυσης, αλλά και τη δήλωσή του:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.