ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τότε είπε «ΟΧΙ» ένας μεγάλος Έλληνας. Σήμερα πού θα βρούμε τον «μεγάλο Έλληνα»;
prodeals

Σ.Κασσελάκης από τη Δράμα: «Θα παλέψω μέχρι τέλους για τη δημοκρατία μέσα στο κόμμα»

Ζήτησε από τα τοπικά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ εγρήγορση για την ενδυνάμωση του κόμματος

Σ.Κασσελάκης από τη Δράμα: «Θα παλέψω μέχρι τέλους για τη δημοκρατία μέσα στο κόμμα»

Ο Στέφανος Κασσελάκης παρευρέθηκε σήμερα (27/10) στη Δράμα και κάλεσε τους πολίτες αλλά και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, να είναι ιδιαίτερα ενεργά με στόχο την ενδυνάμωση των δημοκρατικών διαδικασιών εντός και εκτός του κόμματος.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του πρώην προέδρου του ΣΥΡΖΑ:

«Σε αντιδημοκρατικές πρακτικές εμείς απαντάμε με περισσότερη δημοκρατία, με περισσότερη συμμετοχή, και να θέσουμε όλους προ των ευθυνών τους για την ιστορία αυτού του κόμματος.

Άρα, πρέπει να παροτρύνουμε τον κόσμο να συμμετάσχει στις εκλογές των συνέδρων, όχι για τον αποκλεισμό μου από τη διαδικασία – που είναι παρανοϊκό να μην επιτρέπεται στον νόμιμα εκλεγμένο πρόεδρο του κόμματος να κριθεί πάλι στην κάλπη.

Είναι αυτό που λέω «γιατί δεν με αφήνετε να χάσω». Γιατί ξέρουν πολύ καλά πως η κοινωνία γνωρίζει τι έχει γίνει.

Εμείς είμαστε δημοκράτες και θα παλέψουμε μέχρι τέλους για τη δημοκρατία μέσα στο κόμμα.

Δεν ξέρουμε καν αν την τελευταία στιγμή θα σας πουν ότι εσείς δεν θα έρθετε, αλλά θα μπείτε ψηφιακά. Θα είστε σύνεδροι δύο ταχυτήτων;

Να κοιτάξουν τους συσχετισμούς μήπως το αναβάλουν. Για μένα δεν είστε κομπάρσοι. Είστε ισότιμα μέλη και είστε πάνω από εμάς.

Εγώ υπηρετώ εσάς και αυτό στην πράξη σημαίνει ότι εσείς θα αποφασίσετε στην επόμενη εκλογική διαδικασία που θα γίνει στη χώρα μας το δικό σας ψηφοδέλτιο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Mετά την Δράμα, ο Κασσελάκης επισκέφτηκε την Καβάλα για να συναντηθεί με πολίτες και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.