ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Ψοφάει» για αδιέξοδες κομματικές κάλπες και για συναυλίες ο Έλληνας που χρωστά ο καθένας 94.000 ευρώ από την ώρα που γεννιέται. Καμία ελπίδα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σ.Κασσελάκης: Συναντήθηκε με τον μητροπολίτη Νέας Ιωνίας

Ακολούθησε η ξενάγησή του στο Ιωνικό Κέντρο

Σ.Κασσελάκης: Συναντήθηκε με τον μητροπολίτη Νέας Ιωνίας

Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Γαβριήλ, είχε σήμερα (06/10) ο Στέφανος Κασσελάκης, με τον οποίο συζήτησε μια σειρά θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία. Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ συνόδευε η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη.

Μετά το πέρας της συνομιλίας του με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Γαβριήλ, ο Στέφανος Κασσελάκης μετέβη στο Ιωνικό Κέντρο στη Νέα Ιωνία, ένα έργο ορόσημο για την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Ιωνικό Κέντρο πρόκειται να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανάμεσα στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται είναι το αμφιθέατρο, το οποίο έχει δυναμικότητα 400 ατόμων και αποτελεί κατάλληλο χώρο για εκδηλώσεις και δραστηριότητες, το Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Νεολαίας, το οποίο διαθέτει ένα κατάλληλα μεγέθους εντευκτήριο, καθώς και μια Εστία Φιλοξενίας και Συγκεντρώσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.