ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Σάλος από τις αποκαλύψεις του Α.Σπίνου για την επιχείρηση «λασπώματος» της Α.Λατινοπούλου με ψεύτικα προφίλ στα social media

Ο δημοσιογράφος αποκαλύπτει ότι ο Κ.Βελόπουλος είναι παρανόμως ο πραγματικός ιδιοκτήτης του Alert

Σάλος από τις αποκαλύψεις του Α.Σπίνου για την επιχείρηση «λασπώματος» της Α.Λατινοπούλου με ψεύτικα προφίλ στα social media

Σάλος έχει προκληθεί από τις αποκαλύψεις του Α.Σπίνου για τον Κ.Βελόπουλο και για επιχείρηση «επιχείρηση λασπώματος» κατά της Α.Λατινοπούλου αλλά και για το ότι ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης είναι ο πραγματικός, παρανόμως, ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Alert.

Το περιεχόμενο μηνύματος του Κ.Βελόπουλου έδωσε στην δημοσιότητα ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος ο οποίος να σημειωθεί υπήρξε στενός συνεργάτης και παρουσιαστής του Alert επί σειρά ετών ενώ αναφέρθηκε σε δύο κύρια ζητήματα.

Πρώτον την επιχείρηση «λασπώματος» για την ευρωβουλευτή Αφροδίτη Λατινοπούλου και τον επιχειρηματία Ευάγγελο Μυτιλιναίο αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Πριν λίγες μέρες το edolio5, με ανάρτηση του παρουσίασε ρεπορτάζ που είχε ως περιεχόμενο το SMS που έστειλε πολιτικός σε ομαδική στο viber όπου συμμετέχουν δημοσιογράφοι.

Η πολιτική δειλία του ανδρός Κυριάκου Βελόπουλου κρύφτηκε πίσω από ένα SMS για να εκθέσει σε δημοσιογράφους την Αφροδίτη Λατινοπούλου που του παίρνει την εκλογική «μπουκιά» από το στόμα και έναν γνωστό επιχειρηματία ότι είναι… «ζευγάρι».

«Η προσφυγή στην δικαιοσύνη από την πρόεδρο της «Φωνής Λογικής» Αφροδίτη Λατινοπούλου και του επιχειρηματία Ευάγγελου Μυτιλιναίου είναι μονόδρομος.»

«Την ίδια ώρα, είναι γνωστό ότι η βουλή έχει άρει την ασυλία του «πατριώτη» Βελόπουλου ύστερα από μήνυση του συνιδρυτή της Ελληνικής Λύσης Ευστάθιου Φλώρου αφού σύμφωνα με όσα περιγράφει σε αυτήν, ο Βελόπουλος κρυβόταν πίσω από ανώνυμα προφίλ στα Social Media και τον εξύβριζε χυδαία, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος.»

Στο δεύτερο ζήτημα ο τηλεοπτικός σταθμός Alert

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Tο SMS εστάλη από τον «πατριώτη» Κυριάκο Βελόπουλο στην ομαδική του Viber όπου συμμετέχουν οι δημοσιογράφοι του τηλεοπτικού σταθμού Alert – όπως συμμετείχα και εγώ – όπου ο ίδιος είναι «αόρατος ιδιοκτήτης» και κατευθύνει κατά την διάρκεια του δελτίου την ροή των θεμάτων που «παίζει» η εκπομπή!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.