ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

«Σάρωσε» ο Χάρης Μαριόλης στις εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας: Εκλέχθηκε με 90%!

Η συντριπτική του νίκη είναι απόρροια μιας λαμπρής πορείας της ελληνικής πυγμαχίας τα τελευταία χρόνια επί προεδρίας του

«Σάρωσε» ο Χάρης Μαριόλης στις εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας: Εκλέχθηκε με 90%!

Με ποσοστό 90% επανεκλέχθηκε πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας ο Χάρης Μαριόλης, αποσπώντας 30 ψήφους στα 33 σωματεία που είχαν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές.

Η συντριπτική του νίκη είναι απόρροια μιας λαμπρής πορείας της ελληνικής πυγμαχίας τα τελευταία χρόνια επί προεδρίας του έχοντας ήδη κατακτήσει 120 μετάλλια, θέτοντας νέα πρότυπα αριστείας και καθιερώνοντας την Ελλάδα ως απόλυτη δύναμη στον παγκόσμιο αθλητισμό.

Αυτή η ιστορική επιτυχία είχε αποτέλεσμα για πρώτη φορά η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας να προταθεί για το ρεκόρ Guinness!

Ο αντίπαλος του Βασίλης Γενάς έλαβε μόλις μία ψήφο η οποία προφανώς ήταν η δική του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Χάρης Μαριόλης δεσμεύτηκε για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα σε διεθνές επίπεδο, επίτευξη οικονομικής ανεξαρτησίας της Ομοσπονδίας μέσω χορηγιών και αξιοποίησης που ισχυρού brand name που αποτελεί αυτή τη στιγμή διεθνώς η ελληνική πυγμαχία αλλά και διάδοση του σπορ στις μικρές ηλικίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.