ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Σε γιορτή χαλβά στα Φάρσαλα ο Κ.Αγοραστός πριν τις πλημμύρες: «Πήγα και τους ενημέρωσα για το τι έρχεται»

Χαμός σε πρωινή εκπομπή

Σε γιορτή χαλβά στα Φάρσαλα ο Κ.Αγοραστός πριν τις πλημμύρες: «Πήγα και τους ενημέρωσα για το τι έρχεται»

Λίγα μόλις 24ωρα πριν οι πλημμύρες «πνίξουν» τη Θεσσαλία κι ενώ το Κράτος θα έπρεπε να προετοιμάζεται για αυτό που προειδοποιούσαν οι επιστήμονες και οι μετεωρολόγοι, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός μετέβη στα Φάρσαλα για τη… γιορτή χαλβά.

Το γεγονός αυτό ανέδειξε το πρωί της Κυριακής (10/9) ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καραμέρος στον αέρα του OPEN, αναγκάζοντας τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας να παρέμβει στην εκπομπή προκειμένου να… συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα και να πει –μεταξύ των «εξηγήσεων» που έδωσε- ότι στη γιορτή χαλβά πήγε και για να τους… ενημερώσει για την «κατάσταση που πρόκειται να έρθει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κώστας Αγοραστός: Ό,τι περισσότερο ψευδές ότι ήμουν σε εκδήλωση.
Γιώργος Καραμέρος: Δεν ήσασταν το Σαββατοκύριακο σε εκδήλωση για τον χαλβά Φαρσάλων;
Κώστας Αγοραστός: Ναι πήγαμε και στα Φάρσαλα, βεβαίως. Την Κυριακή το πρωί έγινε προειδοποίηση για συναγερμό για ακραία φαινόμενα.
Γιώργος Καραμέρος: Συγγνώμη κύριε Αγοραστέ, επειδή με διαψεύδετε. Όταν είστε σε συναγερμό πηγαίνετε και βγάζετε λόγους σε γιορτές χαλβά;
Κώστας Αγοραστός: Ναι, είναι μια γιορτή που είναι παραδοσιακή με παραδοσιακούς χορούς στα Φάρσαλα.
Γιώργος Καραμέρος: Σας αφήνω στην κρίση των πολιτών.
Κώστας Αγοραστός: Είναι γιορτή που κάνουν τα Φάρσαλα και ο δήμαρχος δεν την ανέβαλε. Πήγαμε, μιλήσαμε και φύγαμε. Και μάλιστα τους ενημερώσαμε για όλη την κατάσταση που ερχόταν. Τι πιο άμεσο; Τι πιο ωραίο; Τι πιο γρήγορο να ενημερώσεις το κόσμο; Το φαινόμενο ξεκίνησε την Τρίτη. Ήμασταν παρόντες, εκεί. Με μηχανήματα στους δρόμους γι’ αυτό το πρωτόγνωρο φαινόμενο. Ήμασταν εκεί για να βοηθήσουμε. Κάποιος προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις για να ρίξει ευθύνες. Η περιφέρεια ήταν εκεί. Σε Βόλο, Καρδίτσα, Λάρισα, Τρίκαλα, στον Παλαμά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.