ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

«Συμβουλές διακοπών» από ΣΚΑΪ και Α.Πορτοσάλτε: «Να κάνουν οι Έλληνες διακοπές Ιούνιο ή Σεπτέμβριο – Ενοχλούν τους τουρίστες»!

«Πρέπει να υποχωρούμε έναντι των τουριστών αν θέλουμε να μας αφήνουν 20 δισ. ευρώ»!

«Συμβουλές διακοπών» από ΣΚΑΪ και Α.Πορτοσάλτε: «Να κάνουν οι Έλληνες διακοπές Ιούνιο ή Σεπτέμβριο – Ενοχλούν τους τουρίστες»!

Το ΣΚΑΪ και ο Α.Πορτοσάλτε είναι γνωστό ότι εκφράζουν πάντα φιλοκυβερνητικές απόψεις, αλλά αυτή την φορά το «τερμάτισαν».

Ζητούν από τους Έλληνες να κάνουν διακοπές τον Ιούνιο ή τον Σεπτέμβριο για να μην ενοχλούν τα εκατομμύρια των τουριστών που έρχονται στην χώρα και μας… αφήνουν 20 δισ. ευρώ κάθε χρόνο!

«Τα μπάνια του λαού δεν μπορούν να γίνονται μόνο από τις 15 Ιουλίου μέχρι τις 30 Αυγούστου. Αυτό προσπαθώ να πω καιρό τώρα» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε κατακεραυνώνοντας όσους τολμήσουν να ζητήσουν δωμάτιο ή ομπρέλα στην παραλία φέτος το καλοκαίρι.

«Έτσι όπως πάμε, αν θέλουμε τουρισμό και ο τουρισμός να μας φέρνει 20+ δισ. ευρώ στον τόπο, είναι γεγονός ότι εμείς οι κάτοικοι αυτού του τόπου θα υποχωρούμε έναντι των τουριστών. Διότι δεν χωράμε» υπογράμμισε.

Βέβαια, δεν εξήγησε πως να ανταγωνιστούν οι Έλληνες τους τουρίστες των all inclusive που δεν αφήνουν τίποτα στις περιοχές που επισκέπτονται ή εκείνους που μοιράζονται μια χωριάτικη σαλάτα στα 4.

Η μήπως δεν το ξέρει;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.