Ο Πρόεδρος της «Νίκης» Δημήτριος Νατσιός πραγματοποιεί τριήμερη περιοδεία και συναντήσεις υψηλού επιπέδου στη Βασιλεία (Ελβετία), στο Στρασβούργο (Γαλλία) και στις Βρυξέλες (Βέλγιο), συνοδευόμενος από τον ευρωβουλευτή Νικόλαο Αναδιώτη και τον Εκπρόσωπο Τύπου του κινήματος Δήμο Θανάσουλα.

Σκοπός της περιοδείας είναι οι προκαταρκτικές επαφές με αντιπροσώπους σε υψηλότατο επίπεδο Πολιτικών Ομάδων του Ευρωκοινοβουλίου που πρόσκεινται στον πατριωτικό
χώρο.

Η αντιπροσωπεία της «Νίκης» συναντήθηκε με τον Jean – Paul Garraud, ισχυρό άνδρα της κόμματος Εθνικό Μέτωπο της Marine Le Pen και επικεφαλής της γαλλικής αντιπροσωπείας των Patriots, αλλά και με πολυμελές κλιμάκιο του ESN, με την παρουσία των Συμπροέδρων του, του Γερμανού Rene Aust του AfD και του Πολωνού StanislavTyszka του κόμματος Ελευθερία και Ανεξαρτησία.

Ο Πρόεδρος, πιστός στις προεκλογικές του δεσμεύσεις, είχε σειρά επαφών με Ορθόδοξους ευρωβουλευτές από την Κύπρο και την Βουλγαρία, με σκοπό τη δημιουργία μελλοντικά μιας ευρωομάδας ορθοδόξων ευρωβουλευτών για την ανάδειξη της σημασίας της Ορθοδοξίας στην Ευρώπη και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Συναντήθηκε ακόμα με τους ευρωβουλευτές του Ρουμανικού κόμματος AUR και τον επικεφαλής της Ρουμανικής αντιπροσωπίας της πολιτικής ομάδας του ECR Claudiu Târziu.

Στο γραφείο του ευρωβουλευτή της «Νίκης» στο Στρασβούργο, ο Πρόεδρος δέχθηκε επίσης επίσκεψη από την Ρουμάνα ευρωβουλευτή Ντιάνα Σοσοάκα, γνωστή για την
πρόσφατη αποβολή της από την αίθουσα του Ευρωκοινοβουλίου, επειδή κράτησε μια χριστιανική εικόνα εντός της αίθουσας, διαμαρτυρόμενη για την πολιτική της Φον ντερ Λάϊεν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Επιπλέον συνάντησε και τον Σλοβάκο Ευρωβουλευτή Milan Maznrek του κόμματος των Hnutie Republika.

Στην αποστολή της «Νίκης» εκφράστηκε η εκτίμηση που απολαμβάνει από τον ανερχόμενο πατριωτικό πολιτικό χώρο της Ευρώπης.

Οι προτάσεις συνεργασίας προέρχονται από όλες τις πατριωτικές πολιτικές ομάδες του Ευρωκοινοβουλίου και το
ενδεχόμενο ένταξης σε κάποια από αυτές θα εξετασθεί από το αρμόδια όργανά του κινήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρέπει να γίνει ιδιαίτερη μνεία για την ιδιαίτερα εγκάρδια συνάντηση που είχε η αποστολή της «Νίκης» με Έλληνες ομογενείς στη Βασιλεία της Ελβετίας, αλλά και οι συναντήσεις με την ελληνική ομογένεια των Βρυξελλών και με στελέχη που υπηρετούν στα όργανα της ΕΕ.