ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

«Ποιος έχει τις διοικητικές και ποινικές ευθύνες στο κόμμα;» ρώτησε ο Σ.Κασσελάκης – «Εσύ» είπε ο διευθυντής του ΣΥΡΙΖΑ

Τι διαρρέεται από την πλευρά του Σ.Κασσελάκη

«Ποιος έχει τις διοικητικές και ποινικές ευθύνες στο κόμμα;» ρώτησε ο Σ.Κασσελάκης – «Εσύ» είπε ο διευθυντής του ΣΥΡΙΖΑ

Θέμα για το ποιος έχει τις ποινικές και διοικητικές ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την έκπτωση Κασσελάκη θέτει η πλευρά του έκπτωτου προέδρου, με μία επίσημη διαρροή για τις σημερινές κινήσεις του, λίγη ώρα πριν από την έκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

Σύμφωνα με τη διαρροή Κασσελάκη, ο διευθυντής του κόμματος Χρήστος Μαυροκεφαλίδης του απάντησε ότι την ευθύνη την έχει ο ίδιος (σ.σ ο Στέφανος Κασσελάκης) εκτός αν του υπογράψει πληρεξούσιο…

Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, μετά από την μομφή στον κ. Κασσελάκη, την πολιτική ευθύνη έχει η Πολιτική Γραμματεία και για όλα τα υπόλοιπα (σ.σ τα διοικητικά και τα ποινικά) ο διευθυντής του κόμματος Χρήστος Μαυροκεφαλίδης. Εκτιμούν δε ότι η διαρροή της πλευράς Κασσελάκη έγινε στο πλαίσιο μίας προσπάθειας να κρατήσει συσπειρωμένους τους υποστηρικτές του.

Η διαρροή από το περιβάλλον Κασσελάκη έχει ως εξής: 

Ο Μανώλης Καπνισάκης  τηλεφώνησε χθες στην γραμματέα Ράνια Σβίγκου και της έθεσε το εξής ερώτημα: διοικητικά και ποινικά ποιος έχει την ευθύνη για το κόμμα;

Δεν έλαβε απάντηση και κατόπιν στη Ράνια Σβίγκου τηλεφώνησε ο Στέφανος Κασσελάκης και της έθεσε ακριβώς το ίδιο ερώτημα.

Η κυρία Σβίγκου κατά πληροφορίες παρέπεμψε τον κ. Κασσελάκη στον διευθυντή του κόμματος Χρήστο Μαυροκεφαλίδη. Και τότε, ο κ. Μαυροκεφαλίδης στην ίδια ερώτηση φέρεται να του απάντησε ότι «την ευθύνη για το κόμμα την έχεις εσύ, εκτός αν μου υπογράψεις πληρεξούσιο».

Ο κ. Κασσελάκης φέρεται να του έχει απαντήσει «πώς θα σου υπογράψω πληρεξούσιο, αν δεν ξέρω τι αποφάσεις λαμβάνονται;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έκτοτε ο κ. Κασσελάκης δεν έχει αποκαλύψει τι προτίθεται να κάνει στο εξής αλλά αμέσως μετά, η κυρία Σβίγκου προχώρησε στην έκτακτη συνεδρίαση της ΠΓ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.