ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Γυμνοσάλιαγκας...

ΣΥΡΙΖΑ: Προχωρά στη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τα Τέμπη

Ξυπνά από τον «λήθαργο» το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

ΣΥΡΙΖΑ: Προχωρά στη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τα Τέμπη

Την πρόταση για τη συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής, με στόχο την απόδοση ευθυνών για το εγκληματικό ατύχημα και το «μπάζωμα» στον τόπο του δυστυχήματος, ετοιμάζεται να καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στο πλαίσιο της σημερινής (11/10) συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Νίκος Παππάς, προανήγγειλε πως η πρόταση θα κατατεθεί την ερχόμενη Τετάρτη (16/10).

Μάλιστα, απηύθυνε κάλεσμα στα κόμματα του προοδευτικού χώρου για την συνυπογραφή της πρότασης, υποστηρίζοντας πως πρέπει να υπάρχει ένα κοινό περιβάλλον συνεννόησης όσον αφορά αυτό το θέμα.

Αναλυτικότερα, όπως δήλωσε Νίκος Παππάς:
«Με απόφαση του προεδρείου της κοινοβουλευτικής ομάδας, σας ανακοινώνουμε ότι την ερχόμενη Τετάρτη θα καταθέσουμε πρόταση για τη σύσταση προανακριτικής για το μπάζωμα στο σημείο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Μπορεί να έχει περάσει κάποιος καιρός αλλά η “μάχη” που δίνουμε, είναι για να αποκαταστήσουμε την σχέση του κράτους με την Πολιτεία. Αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία εννοούν όσα λένε, δεν έχουν πάρα να ανοίξουν την πόρτα για τη διερεύνηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καλούμε καταρχήν τα κόμματα του προοδευτικού χώρου να συνηγορήσουν και να συνυπογράψουν. Πιστεύουμε ότι εδώ βρίσκεται ένα πεδίο συνεννόησης, προσδοκούμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.