ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

«Φονική» ατάκα Α.Τσίπρα σε Κ.Μητσοτάκη για βιασμούς του ευνοούμενού του Δ.Λιγνάδη (βίντεο)

«Φονική» ατάκα Α.Τσίπρα σε Κ.Μητσοτάκη για βιασμούς του ευνοούμενού του Δ.Λιγνάδη (βίντεο)

Σκληρή απάντηση επεφύλαξε ο Αλέξης Τσίπρας ακούγοντας την δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι «γίνονται βιασμοί εντός των Πανεπιστημίων» και ιδιαίτερα μετά τα όσα έγιναν γνωστά για τον ευνοούμενο του πρωθυπουργού, πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τον ρώτησε μήπως τα μπέρδεψε με το Εθνικό Θέατρο, αφήνοντας έναν σαφή υπαινιγμό για τα όσα ακούγονται ότι γίνονταν εκεί το τελευταίο διάστημα.

«Φτάσατε στο σημείο να μας πείτε ότι γίνονται βιασμοί στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Δεν ξέρω, μήπως τα μπερδέψατε; Μήπως τα μπερδέψατε με το Εθνικό Θέατρο; Δεν ξέρω εγώ δεν έχω ακούσει να γίνονται βιασμοί», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα για το ζήτημα των βιασμών στον καλλιτεχνικό χώρο ο Α.Τσίπρας αναφέρθηκε και στο non paper της ΕΡΤ (το γνωστό πλέον ‘sos-sos’) με το οποίο στην κρατική τηλεόραση ζητούσαν οι ιθύνοντες να μην “παίζουν” φωτογραφίες του Κ.Μητσοτάκη με τον κατηγορούμενο για βιασμούς αγοριών πρώην διευθυντή προγράμματος του Εθνικού Θεάτρου Δ.Λιγνάδη, φωτογραφίες όπως η πιο κάτω όπου εικονίζονται ο Κ.Μητσοτάκης μαζί με την Μαρέβα Μητσοτάκη και τους Δ.Λιγνάδη και Λ.Μενδώνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.