ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...

Α.Γκλέτσος για Σ.Κασσελάκη: «Τα έχουν βάλει όλοι μαζί του γιατί είναι απολύτως επικίνδυνος και ακατάλληλος»

Σημείωσε ότι «το πρώτο τρίμηνο που είδαμε ότι το καράβι δεν το πάει καλά, του δώσαμε και συμβουλές»

Α.Γκλέτσος για Σ.Κασσελάκη: «Τα έχουν βάλει όλοι μαζί του γιατί είναι απολύτως επικίνδυνος και ακατάλληλος»

Για το γεγονός πως 12 μέλη της Π.Γ. τον στέλνουν στην Επιτροπή Δεοντολογίας για παλιές του δηλώσεις μίλησε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ακόμα αναφέρθηκε και στον Στέφανο Κασσελάκη, τονίζοντας πως είναι ακατάλληλος αλλά και επικίνδυνος για τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αποκάλυψε πως κατά τους πρώτους μήνες του στην προεδρία του κόμματος, του είχε δώσει “πατρικές” συμβουλές.

«Αν κριθώ να πάω να απολογηθώ, θα το κάνω», απάντησε ο Απόστολος Γκλέτσος στον Alpha. Αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη, ο Απόστολος Γκλέτσος τόνισε ότι τα έχουν βάλει όλοι μαζί του γιατί «είναι απολύτως ακατάλληλος και επικίνδυνος για τον ΣΥΡΙΖΑ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, ο Απόστολος Γκλέτσος σημείωσε ότι «το πρώτο τρίμηνο που είδαμε ότι το καράβι δεν το πάει καλά, του δώσαμε και συμβουλές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.