ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Α.Λοβέρδος για Σ.Κασσελάκη: «Όσοι τον αμφισβητούν στο ΣΥΡΙΖΑ να σκεφτούν ότι μπορεί να του προετοίμασαν το έδαφος»

«Το 45% του Κασσελάκη επιβάλλει το καλωσόρισμά του στην πολιτική»

Α.Λοβέρδος για Σ.Κασσελάκη: «Όσοι τον αμφισβητούν στο ΣΥΡΙΖΑ να σκεφτούν ότι μπορεί να του προετοίμασαν το έδαφος»

Ο πρώην υπουργός, Ανδρέας Λοβέρδος μέσω μιας ανάρτησης του αναφέρθηκε στη νίκη του Σ.Κασσελάκη και τόνισε ότι «Μένει, να δούμε εάν ο άνθρωπος αυτός έχει κάτι ουσιώδες να προσφέρει, ή εάν η πορεία του απλώς θεμελιώνεται στις χίμαιρες και τις αυταπάτες του 2012, που ομολογήθηκαν ρητά ή σιωπηρά το 2015».

Στην ίδια ανάρτηση, ο κ. Λοβέρδος μιλά και για τους εσωκομματικούς του αντιπάλους λέγοντας πως «για όσους από τον ΣΥΡΙΖΑ τον αμφισβητούν, χρήσιμο είναι να σκεφτούν μήπως οι ίδιοι του προετοίμασαν το έδαφος».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Ανδρέα Λοβέρδου

«Το 45% του Στ. Κασσελάκη στις ενδοκομματικές εκλογές του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επιβάλλει σε όλες και όλους το καλωσόρισμά του στην πολιτική. Άλλωστε κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός, πως η ενδεχόμενη νίκη του Κασσελάκη και στον δεύτερο γύρο θα προσδώσει νέο ενδιαφέρον στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Για όσους από τον ΣΥΡΙΖΑ τον αμφισβητούν, χρήσιμο είναι να σκεφτούν μήπως οι ίδιοι του προετοίμασαν το έδαφος. Π.χ. ενώ όλοι θέλαμε να αφήσουμε πίσω τους διχασμούς και τους εμφυλίους, κάποιοι από εκείνους προσπαθούσαν να φέρουν στο σήμερα τον Γράμμο και τη Μακρόνησο. Και ήρθε ο Κασσελάκης να τους αρπάξει τα σύμβολα αυτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μένει, πάντως, να δούμε εάν ο άνθρωπος αυτός έχει κάτι ουσιώδες να προσφέρει, ή εάν η πορεία του απλώς θεμελιώνεται στις χίμαιρες και τις αυταπάτες του 2012, που ομολογήθηκαν ρητά ή σιωπηρά το 2015. Το συμπέρασμα για το ποιο από τα δύο αυτά ενδεχόμενα ισχύει, θα προκύψει σύντομα. Προσωπικά δεν έχω αμφιβολία για το τί θα συμβεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.