ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος;»!
prodeals.gr

Α.Χαρίτσης: «Ο Σ.Κασσελάκης αρέσκεται στην τοξικότητα»

«Δεν θα τον αντιμετωπίσουμε όμως σαν εχθρό»

Α.Χαρίτσης: «Ο Σ.Κασσελάκης αρέσκεται στην τοξικότητα»

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Αλέξης Χαρίτσης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και τόνισε ότι «ο Στέφανος Κασσελάκης με τη στάση και τις δηλώσεις του αρέσκεται στην τοξικότητα».

«Για μένα δεν είναι πολιτική να πετάμε ένα σύνθημα, αλλά το περιεχόμενο και η ιδεολογική αντιπαράθεση με τους πολιτικούς μας αντιπάλους. Εκεί θέλουμε να στρέψουμε τη μάχη, απέναντι στη δεξιά που εμφανίζεται κυρίαρχη αλλά πλήττει τα συμφέροντα της πλειοψηφίας», επεσήμανε ακόμη ο άλλοτε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμενος στα υπόλοιπα κόμματα της αριστεράς και της Κεντροαριστεράς υποστήριξε ότι «το ΠΑΣΟΚ πέταξε στον κάδο των αχρήστων τη μεγάλη ευκαιρία που υπήρχε με την απλή αναλογική. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να υπάρξει μια στοιχειώδης συνεννόηση των δυνάμεων της Αριστεράς ώστε να υπάρχει μέτωπο απέναντι στη μονοκρατορία του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κληθείς να απαντήσει για το εάν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας με το μέχρι πρότινος κόμμα του, τον ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «δεν υπήρχαν όροι συμβίωσης με τον ΣΥΡΙΖΑ με τη μετάλλαξη που υπέστη αυτό το κόμμα. Δεν θα τον αντιμετωπίσουμε όμως σαν εχθρό. Έχουν παραμείνει πάντως σύντροφοι με τους οποίους θα μπορούσαμε στο μέλλον να συμπορευτούμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.