Ο Δημήτρης Παπανώτας ψήφισε στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ και αναμένεται να κάνει το ίδιο και στον δεύτερο γύρο καθώς στηρίζει τον Νίκο Ανδρουλάκη, τον οποίο χαρακτηρίζει ως έναν «πολύ σοβαρό πολιτικό που σπανίζει πια στην Ελλάδα».

Κι αυτό ενώ αφήνει εκ νέου ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταθέσει υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. «Έχει κλείσει ο κύκλος της υποψηφιότητας;» ρωτήθηκε ο γνωστός παρουσιαστής, απαντώντας: «Όχι δεν έχει κλείσει όσο δεν υπάρχει αυτό που ονειρεύομαι να δω από κάποια υποψηφιότητα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε και τον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας πως τραβάει λάθος δρόμο. «Ξέρω ότι ο κ. Κασσελάκης τραβάει ένα λάθος δρόμο. Το έχω πει και στον ίδιο. Νιώθω ότι με ακούει χωρίς να ακούει. Αν δεν καταφέρει να πετύχει την ενότητα, σημαίνει ότι απέτυχε ως πρόεδρος», είπε και πρόσθεσε: «Φοβάμαι ότι πάει για διάσπαση. Αυτό σημαίνει ότι χάνει τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο Στέφανος κάνει ανοησίες και θα έπρεπε να υπάρχει μια ομάδα να τον προστατέψει. Όταν δώσω στο κόμμα το Πόθεν Έσχες είναι ζήτημα η δημοσιοποίησή του πριν των άλλων; Εξώδικο;»