ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!

Εκτός της σύσκεψης Πολάκη και ο Α.Γκλέτσος: «Αν δεν πάρει πίσω το εξώδικο, δεν έχω να πω τίποτα μαζί του»

«Βεβαίως ναι, αλλά όχι» από Φάμελλο, Φαραντούρη

Εκτός της σύσκεψης Πολάκη και ο Α.Γκλέτσος: «Αν δεν πάρει πίσω το εξώδικο, δεν έχω να πω τίποτα μαζί του»

Μόνοι φαίνεται πως έχουν μείνει στη σύσκεψη που κάλεσε ο Παύλος Πολάκης για τους υποψήφιους προέδρους του ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος και ο Στέφανος Κασσελάκης (μαζί και ο διευθυντής της ΚΟ, κασσελακικός, Θάνος Μωραΐτης), καθώς όλοι οι υπόλοιποι που κλήθηκαν να πάρουν μέρος, έχουν με αφορμή το εξώδικο του έκπτωτου προέδρου σιγά – σιγά αποσυρθεί.

Αρχικά η «θεσμική εκπροσώπηση» του κόμματος έχει πάψει να υφίσταται καθώς εφόσον υπάρχει το εξώδικο ούτε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Νίκος Παππάς, ούτε η γραμματέας του κόμματος, Ράνια Σβίγκου, της οποίας μάλιστα η παραίτηση ζητήθηκε μετ’ επιτάσεως από την πλευρά Κασσελάκη, πρόκειται να δώσουν κάλυψη στη συγκεκριμένη σύσκεψη.

Ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο για γυρίσματα της σειράς στην οποία συμμετέχει, αν και αρχικά φέρεται να είχε δεχθεί την πρόσκληση του Παύλου Πολάκη, αρνείται με ανάρτησή του να πάρει μέρος στη σύσκεψη μέχρι ο Στέφανος Κασσελάκης να αποσύρει το εξώδικο κατά της Κεντρικής Επιτροπής.

«Βεβαίως ναι, αλλά όχι» από Φάμελλο, Φαραντούρη

Ο Σωκράτης Φάμελλος, είχε δηλώσει νωρίτερα «Βεβαίως ναι, αλλά… όχι», τονίζοντας ότι «Ενημέρωσα τη γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής ότι, προφανώς σε συνεννόηση με τα Όργανα του κόμματος, μπορώ να συμμετέχω σε οποιαδήποτε συνάντηση που θα δώσει λύσεις. Αυτό πρέπει να γίνει μέσα στην οικογένεια και τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να λειτουργούν δημοκρατικά τα Όργανα του κόμματος και να τα σεβόμαστε».

Άλλοι μετέφρασαν τη συγκεκριμένη δήλωσή του ως «ναι» και άλλοι ως «όχι», με τους δεύτερους να βρίσκονται πιθανότατα πιο κοντά στην πραγματικότητα. Στο πρόγραμμα του υποψηφίου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ που δόθηκε στη δημοσιότητα από τους συνεργάτες του, η συγκεκριμένη συνάντηση δεν υπάρχει στην ατζέντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αντίστοιχη στάση κράτησε και ο Νικόλας Φαραντούρης, ο οποίος είχε δηλώσει πως είναι ανοιχτός στη συζήτηση «αλλά όχι υπό το κράτος εξωδίκων», θέτοντας και εκείνος εαυτόν εκτός συσκέψεως. Μάλιστα την ώρα που είναι προγραμματισμένη η συνάντηση, ο ευρωβουλευτής φαίνεται πως θα βρίσκεται σε πτήση για το Στρασβούργο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.