ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Γ.Καραμέρος για τρολ ΣΥΡΙΖΑ: «Όσο του έκανα τη δουλίτσα μου ‘λεγε κι ευχαριστώ»

Αφορμή, το δημοσίευμα για εμβάσματα από τον ΣΥΡΙΖΑ προς τον Κώστα Ζαχαριάδη

Γ.Καραμέρος για τρολ ΣΥΡΙΖΑ: «Όσο του έκανα τη δουλίτσα μου ‘λεγε κι ευχαριστώ»

Ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής του κόμματος, Γιώργος Καραμέρος φαίνεται πως άνοιξε «λογαριασμούς» με τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφορμή, το δημοσίευμα για εμβάσματα από τον ΣΥΡΙΖΑ προς τον Κώστα Ζαχαριάδη, το οποίο διέψευσε άμεσα, με δήλωσή του χθες το βράδυ, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος και πρώην βουλευτής.

Ο χρήστης Tinkerbell_fairy αναπαρήγαγε το σχετικό δημοσίευμα, απευθύνοντας ερώτημα στον Γιώργο Καραμέρο, με τον τελευταίο να του απαντά, ξεκινώντας με τη φράση «αγαπητό τρολ».

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του χρήστη Tinkerbell_fairy, που έδωσε στη δημοσιότητα μια ανταλλαγή μηνυμάτων που είχε παλαιότερα με τον κ. Καραμέρο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όσο του έκανα την δουλίτσα μου ‘λεγε κι ευχαριστώ»…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.